Hirdetés

Elmarad a FEZEN Fesztivál, de a szervezők terveznek valamit őszre

|

A FEZEN szervezői azt is bejelentették, hogy a fellépőket már sikerült lefoglalni jövőre, így 2021-ben jön többek között az Amon Amarth, az Anthrax és a Danzig is.

Hirdetés

Több országban is elkezdték enyhíteni a koronavírus miatti korlátozásokat, de biztos, hogy fesztivál méretű tömegrendezvényeket nem lehet tartani a következő hónapokban. Az optimistábbak, mint a Fishing on Orfű, augusztusra dátumozták át az összejövetelt, a FEZEN szervezői pedig valami újat találtak ki

Hirdetés

Az biztos, hogy a korábbi tervekkel ellentétben 2020. július 29. és augusztus 1. között nem tartják meg a székesfehérvári zenei fesztivált, ahogy az is, hogy 2021. július 28. és 30. között lesz a jövő évi rendezvény, melyen részt vesz egyebek mellett az Amon Amarth, az Anthrax, a CRO-MAGS, a Danzig és a Death Angel is. Emellett készülnek valamivel szeptember 11-13-ra, de a részletekkel később jelentkeznek ennek kapcsán. 

Részben azért döntöttek az idei rendezvény törlése mellett, mert az amerikai zenekarok a nagyobb piacok lezárása miatt nem utaznak idén Európába, és az sem garantált, hogy az itteni bandák hajlandóak lesznek turnézni.

Azok, akik már megvásárolták jegyeiket, felhasználhatják azokat 2021-re, a szeptemberi meglepetés bulira, vagy visszakérhetik a jegyárat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)