Hirdetés

Wonder Woman is feltűnhet a Flashpoint moziban

|

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy az amazon hősnő is szerepelni fog Flash saját filmjében. Mi egyáltalán nem bánnánk.

Hirdetés

Először az idén debütáló Justice League-ben láthatjuk majd az Ezra Miller által megformált Flash-t, de már tervben van egy önálló film is a világ leggyorsabb emberének főszereplésével, amiben akár még Gal Gadot Wonder Womanjét is viszontláthatjuk.

Hirdetés

A Forbes írt egy hosszabb, összegző jellegű jelentést a Wonder Woman filmről és arról, hogyan teljesített a kasszáknál, amiben említésre került, hogy a hősnő valószínűleg a Flashpointban is szerepet kap majd. Az eredeti sztori alapján ez volna a logikus döntés, de még nincs semmi megerősítve, így egyelőre csak spekulációként érdemes kezelni a dolgot. Ha pedig valóban a képregény történetét követik majd, akkor bizony Aquaman felbukkanására is számítanunk kell, elvégre az alternatív idősíkon az amazonok és Atlantisz háborúban állnak. 

Ti szívesen látnátok Gal Gadot karakterét a Flashpoint moziban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)