Hirdetés

Folytatást kap a Netflix Tiger King dokusorozata

|

Az új epizód azonban már nem az eddigi főszereplőre koncentrál, Joe Exotic helyett a legendás Siegfried & Roy bűvészpáros kerül a fókuszba.

Hirdetés

Mozgolódás van a Netflix-féle Tiger King dokumentumfilm-sorozat háza táján, és most nem arra a szkriptelt szériára gondolunk, amelyben Nicolas Cage lesz a főszereplő. A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis készülőben van a folytatás, amiben már nem Joe Exotic történetét mesélik tovább. 

Hirdetés

A friss hírek szerint a Tiger King stábja jelenleg vadul gyűjti az anyagokat a folytatáshoz, amiről nem lehet tudni, hogy csak egyetlen extra epizódot, vagy esetleg több új részt jelent-e. Az viszont bizonyosnak tűnik, hogy megváltoznak a sztori "főhősei", mivel ezúttal Siegfried és Roy bűvészpárosáról mesélnek az alkotók. Egészen pontosan egy 2003-as borzasztó eset köré akarják felhúzni a narratívát, mikor is Roy Hornt a Mirage kaszinóban tartott előadásuk során megmarta a duó egyik fehér tigrise. 

A szörnyű baleset után háromórás műtét kellett Horn életének megmentéséhez, de így is maradandó agyi károsodást szenvedett, újra meg kellett tanulnia járni, a bűvészpáros előadássorozatának pedig értelemszerűen örökre vége szakadt. A történet most egy szomorú okból került elő újra: Roy Horn koronavírus okozta szövődményekben múlt pénteken elhunyt egy Las Vegas-i kórházban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)