Hirdetés

Folytatást kap a Toy Story és még két nagy sikerű Disney-film

|

Bob Iger elmondása alapján jön többek között a Jégvarázs következő része is.

Hirdetés

A Disney ügyesen kitapogatta az elmúlt évek során, hogy mely animációs filmjeit szerette nagyon a közönség, a kísérletezésbe pedig immáron bevonja a streaming szolgáltatását is, ahol minisorozatok és kisfilmek keresik a Disney- és Pixar-rajongók kegyeit. Ilyen volt például a Fel! spin-offjának tekinthető Dug kalandjai, valamint a Zootropolis világából több sztorit elmesélő Zootropolis+ is.

Persze sokan szerették volna, ha kedvenc animációs filmjeik nemcsak rövid mellékszálak képében térnek vissza, hanem egy-egy nagy költségvetésű folytatással is, a Zootropolis varázslatos, változatos és állatokkal teli világa például szinte könyörög érte, hogy még több részét fedezzük fel. 

Hirdetés

Néhány rajongótábor álma most valóra válik, ugyanis Bob Iger, a Walt Disney Company vezérigazgatója a vállalat negyedéves pénzügyi beszámolója során bejelentette, hogy a Toy Story, a Jégvarázs és a Zootropolis folytatásai már készülnek. Bár konkrétumok nem derültek ki a három projektről, így premierdátumot sem kaptunk, Iger megígérte, hogy hamarosan több információt is megosztanak majd róluk, és az új filmeket remek példának nevezte arra, hogy miképpen támaszkodnak a páratlan brandjeikre és franchise-aikra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Toy Story széria ötödik (négy Toy Story és a Lightyear spin-off), a Jégvarázs harmadik és a Zootropolis második felvonását köszönthetik majd a rajongók. A Buzz Lightyear figurát ihlető űrhajóssal tavaly találkozhattunk a mozikban, ám a másik két cím esetében régebbre kell visszamennünk: a Jégvarázs 2-t 2019-ben mutatták be, a Zootropolist pedig 2016-ban.

Ti melyik folytatásnak örültök a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)