Hirdetés

Folytatást kaphat John Carpenter kultikus horrorfilmje

|

A rendezőnek a jelek szerint már van is ötlete, hogyan folytatódhatna A dolog.

Hirdetés

Igazi klasszikusnak tekinthető az 1982-ben megjelent, John W. Campbell Jr. novelláján alapuló A dolog, ami két népszerű műfajt, a sci-fit és a horrort ötvözi, és ugyan mai szemmel nézve a technikai megoldások már bugyutának tűnhetnek, bizony nem véletlen, hogy ennyien rajonganak a filmért.

2011-ben aztán érkezett egy előzményfilm ugyanezzel a névvel, aminek már nem sikerült annyira lenyűgöznie a közönséget, mint elődjének. Időközben az is kiderült, hogy készül egy reboot is, amibe John Carpenter is besegít, ám a rendezőnek más ötletei is vannak.

Hirdetés

A 74 éves Carpenter a Fandom interjújában beszélt arról, hogy egyáltalán nincs kizárva annak a lehetősége, hogy folytatást kaphasson az eredeti történet:

"Csak azt gondolom, van még mit elmesélni, de ezt nem fogom részletezni magának. Viszont volt már eszmecsere A dologról, és arról, hogy mit csinálhatnánk, hiszen úgy tudjuk, hogy a két főszereplő, Childs és MacReady is életben van még. A dolog végén életben voltak, és talán még mindig élnek."

- nyilatkozott a rendező.

A rendező azt sem zárta ki teljesen, hogy Kurt Russell visszatérjen MacReady szerepébe.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)