Hirdetés

Folytatódhat az Avatar 2 és A Gyűrűk Ura sorozat forgatása

|

Állítólag zöld utat kaptak az új-zélandi munkálatok.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt számos film és sorozat forgatása állt le, volt, hogy az utolsó pillanatban (Tom Holland és az Uncharted stábja tudna róla mesélni). Új-Zélandon március közepén szüneteltettek be mindennemű munkálatot, amely komolyan érintett olyan gigaprojekteket is, mint James Cameron ambiciózus vállalása, az Avatar 2 és az Amazon A Gyűrűk Ura sorozata. 

Hirdetés

Most Új-Zéland zöld utat adott a forgatások folytatásának, bár egy igencsak fontos kitétellel: a New Zealand Film Commission szerint minden produkciót regisztrálni kell a Screensafe nevezetű kezdeményezésbe, amely előírja azokat az egészségügyi és biztonsági irányelveket, amiket a stáboknak be kell tartaniuk. A munka folytatása nemcsak a filmesek számára pozitív, hanem a kormányzati ügynökségnek, a WorkSafe-nek is segít a történések monitorozásában, a nézők pedig örülhetnek, hiszen nem tolódnak tovább a premierek. Mindenki nyer.

Bár A Gyűrűk Ura sorozat egyelőre nem rendelkezik premierdátummal, azonban az Avatar 2 2021. december 17-re lett belőve, amelyet 2023. december 22-én a harmadik rész követ majd. Persze csak ha nem tolják el ötezredszerre is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)