Hirdetés

Folytatódik a Doktor Szöszi, 2022-ben jön a harmadik rész

|

Reese Witherspoon harmadszorra is Elle Woods szerepébe bújik, tényleg elkészül a Doktor Szöszi 3.

Hirdetés

Ha eddig azért forgolódtatok álmatlanul éjszakánként, mert a 2001-es Doktor Szöszi eddig csak egyetlen egy folytatást kapott (ez volt ugyebár a 2003-as Doktor Szöszi 2, eredeti címe szerint Legally Blonde 2: Red, White & Blonde), akkor nem kell ma éjjel is telesírnotok a párnátokat: a Metro-Goldwyn-Mayer hivatalosan is bejelentette, jön a harmadik rész, ráadásul már a premier dátumát is tudjuk.

A Doktor Szöszi 3 a jelenlegi tervek szerint 2022 májusában érkezhet meg a mozikba, főszereplője pedig természetesen ismét Reese Witherspoon lesz a főszereplő, de ezúttal nem csak Elle Woods szerepében bukkan fel, hanem produceri feladatokat is ellát majd cégén, a Hello Sunshine-on keresztül. 

Hirdetés

A harmadik részről többször lehetett már hallani az elmúlt években, elvileg 2018 óta dolgoznak rajta, a forgatókönyvet pedig idén májusban kezdte el összekalapálni Mindy Kaling és Dan Goor - a híresztelések szerint egy "teljesen új csavarral" akarják feldobni a folytatást, jelentsen ezt bármit is.

Elég valószínű, hogy ha Witherspoon visszatér, akkor filmbéli partnere, Luke Wilson sem marad majd ki a buliból. Wilson egyébként is többször nyilatkozott már arról, hogy szívesen visszatérne Elle Woods kedvesének szerepében.

A széria egyébként 2009-ben egy DVS-s spin-offot is kapott, ez lett a Doktor Szöszik (Legally Blondes), illetve Legally Blonde: The Musical címmel már egy Broadway musical is készült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)