Hirdetés

Folytatódik a Marvel legcukibb sorozata, íme az első trailer

|

Újabb epizódokban láthatjuk Baby Grootot, és már nem is kell rá sokat várni.

Hirdetés

Nagyot szólt pár hónapja A galaxis őrzői 3, amivel nemcsak James Gunn köszönt el (?) a Marveltől, hanem attól a csapatfelállásnak is befellegzett, amit a trilógiában megszoktunk és megszerettünk. Azért nem mindenkitől kell elbúcsúznunk, hiszen egyes karakterek valószínűleg fel fognak még bukkanni a Marvel Studios valamelyik közelgő produkciójában (például a Titkos háborúban), de van egy közöttük, akit már pár hét múlva újra láthatunk, méghozzá a Disney+-on keresztül. 

A galaxis őrzői 3 már elérhető a Disney streamingszolgáltatásában, amit szeptember elején követ az Én vagyok Groot animációs sorozat második évada is. 

Hirdetés

Az Én vagyok Groot miniszéria első szezonja tavaly került fel a Disney+-ra, és öt, egymástól független történetben mesélt Baby Groot mókás és cuki kalandjairól, aki Baby Yoda (avagy Grogu) babérjaira igyekezett törni szeleburdi pillanataival - természetesen ebben is Vin Diesel "szinkronizálta" őt. Az antológia koncepciójából és az 5-6 perces részekből adódóan várható volt, hogy a kicsi Groot pályafutása nem ér véget az első szezonnal, és a Disney be is rendelte a folytatást, amely szeptember 6-án fog megérkezni a streamingplatformra és 5 újabb epizódot jelent.

Az első kedvcsináló ízelítőt ad belőle, hogy mi minden történik még Baby Groottal: 

Ti láttátok az első évadot?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)