Hirdetés

Folytatódik az X-Men animációs sorozat – itt az első előzetes

|

Az 1992-től 1997-ig futó X-Men: The Animated Series a Disney+-on éled újra.

Hirdetés

A Disney sorozatai sikerén fellelkesülve átnézte portfólióját, és úgy látta, szüksége van a világnak az X-Men '97 címet viselő animációs sorozatra, ami március 20-án debütál majd a Disney+-on. Ez gyakorlatilag az ötévados, a '90-es években futó X-Men: The Animated Series közvetlen folytatása, ami pont ott veszi fel a fonalat, ahol elődje lezárult: Charles Xavier professzor halála után kell a mutánsoknak helytállnia.

A hősök (Küklopsz, Rozsomák, Vadóc, Bestia és mások) Magnetóval, a mutánsellenes tüntetőkkel, illetve robotokkal is kénytelenek megküzdeni.

Hirdetés

Az alábbi előzetes felidézi a finálét, illetve mutat néhány jelenetet abból, mi vár hőseinkre a továbbiakban. Láthatóan igyekeztek megőrizni az eredeti képi világát minden téren, a logóban is.

Az X-Men '97 első évada 10 részből áll majd, de annyira bíznak a sikerében, hogy már a második is formálódik. Reméljük, tényleg jó lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)