Hirdetés

Folytatódnak A Gyűrűk Ura sorozat és a Cowboy Bebop forgatásai

|

Néhány hónappal ezelőtt leálltak a munkálatok, de lassan minden újra felpöröghet.

Hirdetés

A COVID-19 járvány komoly problémákat okozott a szórakoztatóiparban: sorozatok és filmek premierjeit tolták el, forgatások álltak le, a Disney pedig már nem győzi tologatni a szuperhősös projektjeit. Az Amazon A Gyűrűk Ura szériája, és a Netflix élőszereplős Cowboy Bebop sorozata legalább újra sínen van, köszönhetően annak, hogy a stábok tagjait újra beengedték Új-Zélandra.

A Deadline értesülései szerint A Gyűrűk Ura forgatásai már pörögnek, a Cowboy Bebop epizódjait pedig holnaptól kezdik felvenni. A Gyűrűk Ura munkálatai egyébként 2019. végén indultak, és márciusban álltak le.

Hirdetés

Esetükben az eredeti terv is az volt, hogy az első két rész befejezése után pár hónapra lekapcsolják a kamerákat, és a szezon maradékának forgatókönyveit fogják ráncba szedni. A COVID-19 itt annyira nem vágta keresztbe a számításokat.

A Cowboy Bebopnál hasonló volt a helyzet, csak kicsit szerencsétlenebb. Az élőszereplős adaptáció sztárja, John Cho egy komoly bokasérülést szenvedett, így decemberben le kellett állítani a forgatást 7-9 hónapra. Nagy esély van rá, hogy COVID-19 ide vagy oda, a forgatások egyébként sem indultak volna el mostanáig.

Akárhogy is, örülünk, hogy a csapatok túl vannak a nehézségeken, és folytathatják a melót. Mindkét projektet tűkön ülve várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)