Hirdetés

Fontos és ijesztő kérdést tesz fel a visszatérő Pókember-képregények új kedvcsinálója

|

Vajon mit csinált már megint Peter Parker?

Hirdetés

Pókember továbbra is a legnépszerűbb szuperhősök közé tartozik, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a karakter már egy ideje fontos szereplője a Marvel filmes univerzumának, de videojátékos fronton sem kell nélkülöznünk őt.

Sőt, idén tavasszal új számozással indul újra a The Amazing Spider-Man képregényszéria, ráadásul nem is akárkinek a rajzait láthatjuk majd a füzetekben. Egy friss kedvcsináló pedig arról árulkodik, hogy elég durva kalandok várnak a jelmezes hálószövőre.

Hirdetés

A jelek szerint a korábbi történéseket követően Peter Parker valahogy ismét Pókember szerkójába bújik, de valószínűleg nem a felhőtlen szuperhősködésről fog szólni ez a történet. Az alábbi szösszeneten ugyanis a karakter egy jókora kráterben térdepel, szerkója elég ramaty állapotban van, és ha mindez nem volna elég ahhoz, hogy tudjuk, valami nagyon nem stimmel, akkor a "What did Peter do?", vagyis a "Mit csinált Peter?" szöveg egyértelművé teszi a helyzetet.

A Marvel hivatalos sajtóközleménye szerint Peter nincs épp túl jóban sem a Fantasztikus Négyessel, sem a Bosszúállókkal, de még May nénivel sem. Egy szörnyű és rejtélyes balesetet követően senki sem akarja látni Pókembert, kivéve Doktor Oktopuszt, aki jó eséllyel nem egy baráti csevej miatt akarja megtalálni a hálószövő hőst. Emellett akcióba lendül Sírkő is, aki megmutatja, miért is ő Póki egyik legrémisztőbb ellenlábasa.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az új The Amazing Spider-Man áprilisban debütál. A jelenleg is futó sorozatban Peter még kórházba fekszik, az aktuális Pókember pedig nem más, mint az ő klónja, Ben Reilly. Kíváncsian várjuk az új széria előtt a mostani történetszál lezárását, és azt, hogyan adja majd vissza a stafétát Ben Peternek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)