Hirdetés

Fontos hírek érkeztek a magyar Fantasy Expo kapcsán

|

A fantasy, anime, manga, sci-fi, és egyéb popkult közösségek gyülekezőhelye hamarosan nagyot növekszik majd.

Hirdetés

Nagy hírrel érkeztek a Fantasy Expo szervezői: a rendezvény összeállt a Budapest Comic Conért is felelős PlayIT Entertainment Kft-vel. Ennek köszönhetően változásokra lehet számítani, kezdve a költözéssel.

A nyári Fantasy Expo a Vasúttörténeti parkba gurul át, míg az őszi esemény a Hungexpo területén kerül megrendezésre. Előbbi időpontja augusztus 25., míg az őszi buli két napon át, november 16-án és 17-én pörög majd.

A Comic Con csapata új partnerek bevonásában és a helyszínek leszervezésében segíti majd a Fantasy Expo vezéreit, de az ismert arcok maradnak a helyükön, a szervezők szenvedélye pedig töretlen. A lényeg tehát marad a régi: otthont adni az ország fantasy, sci-fi, anime és manga nerdjeinek.

Hirdetés

A Fantasy Expo különböző versenyekkel, cosplay előadásokkal, játékos lehetőségekkel és sok egyébbel szórakoztatta a közösségét. A PlayIT Entertainment segítségével a program erősebb és bőségesebb lehet majd. Érdemes lesz szemmel tartani a rendezvény közösségi oldalát, ha többet akartok tudni a közelgő rendezvények részleteit illetően.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)