Hirdetés

Forgatási videón Deadpool és Rozsomák összefeszülése a Deadpool 3-ból

|

Előkerült egy 3 perces anyag a Deadpool 3 forgatásáról, ahol két kedvenc hősünk évődik egymással.

Hirdetés

Tegnap kicsit varázslatosabb lett a nyár, és egy pillanatra minden bújunk-bajunk a semmivé vált, amikor Rozsomákot végre sárga bőrhacukában láthattuk. A Deadpool 3 munkálatai már keményen pörögnek, Ryan Reynolds és Hugh Jackman mutatós jelmezeikben feszítenek a kamerák előtt. A forgatási fotók érkezése után egy videó is előkerült, ami több mint 3 percen át mutogatta a karakterek hadakozását.

Ugyan nincsenek hangeffektek, drámai zene vagy bármi más, de Hugh Jackman mozdulatain egyértelműen látszik, hogy Rozsomák bizony nem annyira lelkes a találkozás kapcsán, mint Deadpool.

Hirdetés

A páros feltehetően nehézkesen kezdi majd kapcsolatát, és hát pontosan tudjuk, hogy e két karakternél a folytatás sem szokott éppen békés, nyugodt, barátságos lenni.

A helyszínt is érdemes figyelni: egy hatalmas, lezúzott 20th Century Fox logó van a háttérben. Most a srácok vagy az univerzumok közötti partvonalon futottak össze vagy csak a díszlettervezők szívatnak minket. Majd 2024 májusában ez is kiderül.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)