Hirdetés

Forró és pikáns: befutott a Szuperszex első, erotikától túlfűtött előzetese

|

A hétrészes sorozatban a legendás felnőttfilmes sztár, Rocco Siffredi életét követhetjük majd végig.

Hirdetés

Nem ódzkodik a Netflix attól, hogy olykor merész és bevállalós tartalmakkal bővítse a könyvtárát. Most ismételten ezt erősítette meg bennünk a legendás olasz pornós, Rocco Siffredi életét feldolgozó Szuperszex első, szexuálisan túlfűtött előzetese, ami egy igen pajzán élményt ígér a nézőknek.

Amúgy sem mindennapos, hogy egy férfi felnőttfilmes életét feldolgozó sorozatot kapunk, de ha Rocco Siffrediről van szó, na ott aztán tényleg van mit mesélni. Francesca Manieri hét rész mentén enged majd bepillantást az Ortonából származó, Rocco Antonio Tano életébe, megismerkedhetünk a gyerekkorával, a családjával, a szerelemhez való hozzáállásával, végső soron pedig azzal, hogy hogyan is jutott a pornózás csúcsára.

Hirdetés

A főszereplő Siffredit Alessandro Borghi formálja majd meg, de mellette olyan színészekkel találkozhatunk még mint Adriano Giannini, Helena Antonio, Jade Pedri és Giulio Greco. Ami már az előzetesből is érezhető, hogy a sorozatra nem érdemes egy teljesen pontos életrajzi adaptációként tekinteni. A valós eseményekből építkező, de fiktív elemekkel kiegészített drámában azonban nem lesz hiány meztelen testekből és pajzán pillanatokból sem, úgyhogy érdemes lesz kétszer is meggondolni, hogy mikor és hol nyomunk majd a lejátszás gombra.

A Szuperszex premierjére a Berlini Filmfesztiválon kerül majd sor, ezután pedig március 6-ától lesz megtalálható a Netflix kínálatában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)