Hirdetés

Furiosa lesz a következő Mad Max film középpontjában

|

George Miller egy előzménytörténeten dolgozik, és emiatt Charlize Theron sem térhet vissza.

Hirdetés

Egész nagy sikert aratott a 2015-ös Mad Max - A harag útja, és már akkor szó volt róla, hogy valamilyen formában lesz folytatás. Most, az ötödik évforduló során a készítők itt-ott nyilatkoznak múltról és jövőről, George Millerrel egyebek mellett a New York Times is készített egy interjút.

Hirdetés

Ebből derült ki, hogy már dolgozik egy filmen, ami Furiosa múltját meséli el. Fontolgatták, hogy fiatalító technikát használnak és Charlize Theronnak adják a szerepet (aki A harag útjában is játszotta a karaktert), de úgy látták, ez még nem tart ott, ahol kellene. Pletykák szerint a legnagyobb esélyes Anya Taylor-Joy, aki a Széttörve filmben és a Birmingham Bandája sorozatban is feltűnt. A forgatókönyv elvileg már akkor kész volt, amikor még A harag útja forgott, de egy megírt sztori még kevés a sikerhez. Az egyelőre kérdéses, mikor láthatjuk végül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)