Hirdetés

A galaxis örzői 2 - még a rendező is megosztotta a halloweeni trailert

|

Egy videós elkészítette a Guardians of the Galaxy 2 előzetesének horror verzióját, amit még James Gunn is imád.

Hirdetés

Aldo Jones szeret fura trailereket készíteni, és halloweenre meg is alkotta az utóbbi hetek egyik legnagyobb szenzációját, a Guardians of the Galaxy 2 horrorisztikus előzetesével. A sztori így egészen más hangulatot kapott.

Felbukkannak ismerős álarcok, fura karakterek, és ijesztő pillanatok, de lelőni egyiket sem szeretnénk. Találjátok meg magatok a számtalan horror hivatkozást. Ezt a játékot maga James Gunn is élvezte, aki egyébként nagy örömmel adta áldását az általa rendezett film furán átalakított verziójára.

Nem egészen vagyunk biztosak benne, hogy szeretnénk látni Gamorát még egyszer így, de egy poénnak jó volt. Egy nagyon fura, és nagyon felkavaró poénnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)