Hirdetés

Gálvölgyi Jánost hazaengedték a kórházból

|

A színész egy mosolygós fotóval nyugtatta meg a rajongóit.

Hirdetés

A közelmúltban történt hirtelen halálesetek után sok néző olvasta kétségbeesve a hírt, miszerint kórházba került a Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, Gálvölgyi János, akit többek között olyan műsorokból ismerhet a közönség, mint a Gálvölgyi Show és a Heti hetes, de számos színdarabban is felbukkant pályafutása során. 

Két hét héttel a 74 éves humorista légzési nehézségekkel küzdött, a családja vitte be a kórházba, miután a mentők nem érkeztek meg hosszú idő után, és az intenzív osztályra került súlyos állapotban. Két előadásra is készült, a Pintér Béla és Társulatával játszott volna a Marshal Fifty-Six című darabban, de ezeket értelemszerűen lemondták. 

Hirdetés

Pintér Béla a közösségi médiában írta ki később, hogy Gálvölgyi lánya elmondta: amikor a színész magához tért, rögtön az előadásról érdeklődött, aminek hatására nemes gesztusként fel is vették társulati tagnak. Szerencsére az esetnek nem lett tragikus vége, Gálvölgyi János ugyanis a minap a lányán keresztül tudatta Facebookon, hogy jobban van és megható üzenetet intézett a követőihez: 

"Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk!"

A színész már az otthonában lábadozhat, mielőbbi jobbulást és visszatérést kívánunk neki!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)