Hirdetés

Napi büntetés: ha utálod a milleniálokat, ezt a filmet neked találták ki

|

Döglődő huszonévesek, Jumanji horror, battle royal életérzés, robbanó fejek, véresen sikítozó lányok. Hova is fejlődhetne még a filmipar?

Hirdetés

Létezik egy 1978-as Game of Death film (magyar címén Halálos játszma) Bruce Lee főszereplésével, most nem erről lesz szó, bár a cím azonos. A Cleopatra Entertainment gondozásában, Laurence "Baz" Morais-Legace és Sebastian Landry keze alatt formálódik a generációs életérzés, amely idén nyáron érkezik majd várhatóan a tengeren túli mozikba (már amennyiben lesznek még mozik). Ez önmagában nem akkora hír, de a koncepció reggeli kávé helyett olyat rúgott az agyamba, hogy meg is osztom veletek.

Hirdetés

Szóval huszonéves fiatalok egy ártatlannak tűnő társasjátékkal kezdenek játszani (a Jumanji rajongók felvont szemöldöke vagyok), ami hamar borzalmas fordulatot vesz: elindul egy kegyetlen játék, ahol meg kell ölnöd a többieket, vagy... és most figyeljetek... igen, nekem sem könnyű ezt leírni... FELROBBAN A FEJED! És kész is vagyunk, indulhat a battle royal, ölik egymást a milenniálok, miközben pontosan ugyanúgy sikítoznak a csajok véresen, ahogy azokban a filmekben is sikítoztak az akkori csajok, amikor ők születtek, ezzel biztosítva a "véresen sikoltó csaj" folytonosságot az univerzumban.

Bűnös élvezet lesz ez a Game of Death, én mondom! Egyébként hasonlóan hülye koncepcióval, de sokkal érdekesebb cselekménnyel javaslom a 2013-as Chosen című sorozatot akkor már, de persze nem akarom elrontani az élményt, ha pont ez hiányzott volna az életetekből.

A pixeles logo amúgy külön piros pont, hogy értsék a gamerek is, mennyire fontos alkotás született.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)