Hirdetés

Az interneten már fent van a Trónok harca következő része

|

A hackerek nemcsak a forgatókönyvet, hanem a sorozat legfrissebb epizódját is megszerezték, és napokkal a premier előtt fel is tették a netre.

Hirdetés

A napokban egyre nagyobb visszhangja lett az HBO-s botránynak, ami akkor robbant ki, amikor nemrég néhány hacker feltörte a stúdió rendszerét 1,5 TB adatot el is loptak.

Eddig csak a forgatókönyv egyes elemeit osztották meg, most azonban a hetedik évad negyedik részét is feltötötték a világhálóra. A The Verge megerősítette, hogy tényleg a negyedik részről van szó, a felbontás azonban nagyon alacsony, és abban sem lehetünk biztosak, hogy a végleges vágott verzióról, vagy valami korábbi anyagról van-e szó.

Az ötödik évad során már belefutott egy hasonlóba az HBO, akkor a sajtónak kiküldött első négy rész szivárgott ki. Ebben az évadban ezeket már teljesen elhagyták, de a jelek szerint így sem sikerült teljesen megakadályozni, hogy premier előtt szivárogjanak ki a részek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)