Hirdetés

Ez lehet minden idők egyik legnagyobb Trónok harca spoilere

|

Ha nem akarjátok lelőni a 8. évad várhatóan egyik legnagyobb fordulatát, akkor ne is kattintsatok!

Hirdetés

Nagyon messze van még a Trónok harca 8. évada, de az HBO stábja már gőzerővel dolgozik az epizódokon, Valószínűleg mind a hat rész annyi áll leejtős pillanatot tartogat majd, mint az eddigi évadok összesen, ezek közül azonban az egyikre most idő előtt derült fény.

Hirdetés

Ha a címben lévő SPOILER szó nem rettentett volna meg eléggé, akkor elmondom újra, hogy ami itt jön, az minden bizonnyal SPOILER. Nem kicsi, hanem nagy. Ha nem akarod tudni, akkor fordulj vissza még most.

Biztos nem? Akkor kapaszkodj!

Ahogy haladt előre a sorozat, úgy használtak egyre több számítógépes effektet, hiszen nyilvánvalóan a sárkányokat, a helyszíneket, meg a hatalmas seregeket is ezzel a módszerrel vitték képernyőre. Azonban nem mindent lehet megoldani CGI-vel, néhol nagyon sokat tudnak segíteni a valódi felvételek, amiket aztán kiegészítenek. Például akkor, ha valami ilyesmi történik (ha nem jól jelenik meg a videó, katt ide):

Ezt a videót Belfast mellett lőtték, ahol az HBO felépítette Winterfellt, ami a jelek szerint éppen lángokban áll. Az persze kérdés, hogy a sorozatban milyen színűek lesznek majd a lángok, hiszen előfordulhat, hogy kékre festik őket, és akkor rögtön tudjuk, hogyan is történt a dolog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)