Hirdetés

Ez a weboldal 1 dollárért elspoilerezi a Trónok harcát a "barátaidnak"

|

Ha igazi rohadék akarsz lenni és tönkretennéd mások szórakozását, most itt a lehetőség.

Hirdetés

Majdnem két év után ma éjjel végre visszatért a Trónok harca a képernyőkre. Rajongók milliói várják izgatottan a premiert, és pörögnek hónapok óta azon, hogy vajon mi fog történni. Milyen kár lenne, ha valaki tönkretenné a szórakozásukat.

Hirdetés

Márpedig a Spoiled.io pont ezzel a céllal született. A fejlesztőket az a lány inspirálta, aki pár éve úgy vágott vissza a hűtlen barátjának, hogy minden hétfő reggel elspoilerezte neki a Trónok harcát. Az emberek érzéseivel játszani persze nem szép dolog, és hát ne is lepődjön meg senki, ha egy ilyenért pofon vágják. Ezzel a szolgáltatással viszont teljesen anonim módon lehet valaki egy aljas szemét. Egyszerűen csak meg kell adnunk egy barátunk telefonszámát, és hogy melyik epizódot akarjuk elspoilerezni, és annak levetítése után a program azonnal ki is küldi az üzenetet.

Az egész mindössze 1 dollárba kerül, és nem elég, hogy nem tudják hozzánk visszakövetni a dolgot, ha esetleg válaszolnak az üzenetre, akkor a dühös barátaink kirohanását email formában továbbítják is nekünk. A szöveg nyilván angolul lesz, szóval csak akkor teljes a hatás, ha a címzett érti is, hogy ki és pontosan mikor hal meg. De ti úgysem vetemednétek arra, hogy így tegyétek tönkre mások szórakozását. Fizetni meg főleg nem fizetnétek érte, hogy ne kelljen elvinni a balhét, ugye? UGYE?!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)