Hirdetés

GameStar Filmajánló - A LEGO-kaland 2, A kedvenc, A csodagyerek

|

Széles műfaji skálán mozognak a heti filmpremierek, így akár animációs filmet, akár drámát, akár horrort szeretnénk nézni, mindegyiket megtalálhatjuk a mozikban.

Hirdetés

A hét híreiből: az új szerepében rá sem lehet ismerni Russell Crowe-ra, folytatódhat a Zootropolis, jó úton halad a Csúcsformában 4, előzetest kapott a Justice League vs. The Fatal Five, Oscar-díjakat adnak át a Bosszúállók sztárjai és a Puliwood részt vett az Avatar kiállítás sajtómegnyitóján, ahol videót is forgattak.

Hirdetés

A kiemelt előzetesünket ezúttal Samuel L. Jackson uralja, ugyanis megérkezett a legújabb Shaft film első előzetese, amelyben három generáció közös akciózását láthatjuk, de nem csak a golyók és a káromkodások, hanem a poénok is röpködnek. 

Jacksonnal hamarosan találkozhatunk a mozikban, ugyanis benne lesz a Marvel Kapitányban, de előtte még más:

A LEGO-kaland 2 (The Lego Movie 2: The Second Part)

A LEGO nem csupán videojátékként és kockaként hatalmas siker, hanem a mozikban is, így a LEGO-kaland és a LEGO Batman után a Warner Bros. elkészíttette a második részt is. A folytatásban természetesen visszatér a főhős, Emmet (eredetiben Chris Pratt), valamint Batman (Will Arnett), Vadóc (Elizabeth Banks), Csoda Kitty (Alison Brie) és a többek is, hogy egy apokalipszis utáni világban próbáljanak megnevettetni minket - csakhogy felbukkan egy újfajta fenyegetés. Bár az első kritikák - és a mi véleményünk - alapján a LEGO-kaland 2 nem olyan szupi-szuper, mint az elődje, de a család számára mókás kikapcsolódás lehet.

(Érdekesség: Ha szeretnétek jobban is megismerni a főszereplő hangját adó Chris Prattet, akkor olvassátok el ezt a portrét róla, érdemes).

A kedvenc (The Favourite)

A homár és az Egy szent szarvas meggyilkolása filmek rendezője, Yorgos Lanthimos egy újabb különleges és szürreális történettel jelentkezett: A kedvenc lényegében az I. Anna (Olivia Colman) brit királynő kegyeiért folytatott küzdelemről szól. Olyan színészek asszisztálnak, mint Rachel Weisz, Emma Stone, Nicholas Hoult és Mark Gatiss. Lanthimos alkotása az egyik legfőbb Oscar-várományos és a kritikusok is dicsérik, így ha szeretitek az efféle kosztümös, ármánykodós sztorikat, akkor ne hagyjátok ki. 

(Érdekesség: Olivia Colman 16 kilót hízott Anna királyné szerepe kedvéért, Emma Stone-nak pedig meg kellett tanulnia pukedlizni, lovagolni, pontosan célozni és lőni is egy XVIII. századi puskával.)

A csodagyerek (The Prodigy)

Nicholas McCarthy (Az egyezség) horrorjában egy Sarah (Taylor Schilling) nevű nő szakemberhez fordul, miután kisfia, Miles (Jackson Robert Scott) viselkedése egyre zavarosabbá válik. Kiderül, hogy fiát egy gonosz természetfeletti lélek szállta meg. Vajon mit tehet ilyenkor egy anya? Ha szeretnétek kideríteni, akkor óvatosságra intünk benneteket, ugyanis meglehetősen megoszlanak a vélemények A csodagyerek minőségéről, de ha leküzdhetetlen késztetést éreztek a zsáner újdonságaira, akkor egy próbát megérhet.

(Érdekesség: A rendező, Nicholas McCarthy egy tavalyi interjújában elmondta, hogy az egyik jelenetet újra kellett vágni, mivel a tesztvetítések során olyan hangosan sikoltozott a közönség a félelemtől, hogy nem lehetett hallani a jelenetet követő párbeszédet.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Venom (DVD, Blu-ray)
- Húzós éjszaka az El Royale-ban (DVD, Blu-ray)
- Horror Park (DVD)
- Egy lélegzetnyire (DVD)
- Hangosan dobogó szívek (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)