Hirdetés

GameStar Filmajánló - Alien: Covenant

|

Ridley Scott savas vérű szörnyetege újfent beette magát a mozikba, de aki ódzkodik a horrortól, az nyugtathatja az idegeit egy magyar természetfilmmel is.

Hirdetés

A héten kiderült, hogy az Arthur Király: A kard legendája óriásit bukott a pénztáraknál, fekete-fehér előzetest kapott a Logan, folytatódik Az ifjú pápa és jön a South Park 21. évada.

Hirdetés

Előzetesekből sem volt hiány, ezek közül kiemelnénk az Élesítve szinkronos előzetesét, amelyet elsőként a Puliwood YouTube csatornáján láthattatok: 

És most íme a heti felhozatal:

Alien: Covenant 

Ridley Scott harmadjára is visszavisz minket a xenomorfok világába és ahogy a címe is mutatja, ebben már benne lesznek a klasszikus, savas vérű dögök, akiknek hála folyik majd a ketchup rendesen, de a sokat szidott Prometheus történései sem merültek (teljesen) feledésbe. 10 évvel a Prometheusban történtek után a Covenant kolonizáló űrhajó egy váratlan jelzést kap egy eddig feltérképezetlen, közeli bolygóról, ami szintén ideális lakóhelynek bizonyul. Azonban - ahogy az egy Alien-filmben lenni szokott - hamar elszabadul a pokol és fogyatkoznak az emberek. A GameStar és a Puliwood véleménye alapján Michael Fassbender ismét brillírozik és bár nem hibátlan a film, bőven vállalható. 

(Érdekesség: Ridley Scott egy interjújában elmondta, hogy jövőbeli Alien-filmjeiben örömmel látná Sigourney Weavert, akit a produkció kedvéért digitálisan fiatalítana meg.)

Gemenc - Az árterek világa

Ritkán látni magyar természetfilmet a mozikban, ennél fogva érdemes az ilyeneket megbecsülnünk. A címéből adódóan Közép-Európa legnagyobb árterületének élővilága kerül bemutatásra és egy olyan környezeté, ahol a víz folyamatosan alakítja a tájat és az itt élő állatok életét.  Igazi idegnyugtató, az Alien és a hétköznapok után kell is az ilyen. 

(Érdekesség: Az alkotók számos felvételt drónokkal készítettek, hogy az állatokat zavartalanul, természetes környezetükben filmezzék le.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Az éjszaka törvénye (DVD, Blu-ray)
- Utazók (DVD, Blu-ray)
- Széttörve (DVD, Blu-ray)
- Vigyázz, kész, szörf 2. (DVD)
- A Csodanő (különleges kiadás) (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)