Hirdetés

GameStar Filmajánló - Barry Seal: A beszállító

|

Mielőtt Stephen King vérfagyasztó bohóca megérkezne, még Tom Cruise-on van a sor, hogy elővegye a laza oldalát és Barry Seal bőrébe bújva drogot csempésszen annak, aki megfizeti.

Hirdetés

De előtte még következzék pár érdekesség. James Cameron azt találta nyilatkozni, hogy Wonder Woman visszalépés Sarah Connorhoz képest, megjöttek az első kritikusi értékelések az Azról, ősztől forog az új Jay és Néma Bob film, Ed Skrein otthagyta a Hellboy rebootot, már nézhető a Terminátor 2. 3D-s változata és lezárult a Trónok harca 7. évada is.

Hirdetés

És ha már szóba került a Trónok harca, a Jon Snow-t megformáló Kit Harington legközelebb a BBC minisorozatában, a Gunpowderben bukkan majd fel, amely Anglia egyik történelmi eseményét, a "lőporos összeesküvést" dolgozza fel. Íme az ízelítő: 

Meglepő módon a héten egyetlen premierrel kell beérnünk, de így van rá lehetőség, hogy mielőtt bemutatják az Azt és fél tucat másik filmet, még be tudjuk pótolni az eddig kimaradt filmeket, valamint Tom Cruise újdonságát. 

Barry Seal: A beszállító (American Made)

Doug Liman és Tom Cruise első munkája rögtön egy élvezetes sci-fit, A holnap határát eredményezte, amely nem marad folytatás nélkül, viszont még előtte megnézhetjük a legújabb közös projektjüket, a megtörtént események alapján készült Barry Seal: A beszállítót (American Made). A sztoriban egy pilóta életét ismerhetjük meg, aki egészen elképesztő szituációkba kerül, miközben a CIA-nak dolgozik és pillanatok alatt ráérez arra, hogyan csináljon még több pénzt, persze mindez nem marad következmények nélkül. A manapság már csak akciófilmekben domborító Tom Cruise ismét egy lazább oldalát mutatja be, amely Domhnall Gleesonnal és Sarah Wrighttal kiegészülve egy szórakoztató filmet eredményez, avagy a Barry Seal: A beszállító könnyen csúszik majd a kóla mellé. 

(Érdekesség: Tom Cruise forgatott Medellínben és más kolumbiai helyszíneken is, ahol Barry Seal valóban megfordult, amikor a Medellín kartellnek dolgozott.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Terminátor 2. - Az ítélet napja (DVD, Blu-ray)
- LEGO Tini szuperhősök - Agymosás (DVD)
- Rambo 1. - Első vér (Blu-ray)
- Rambo 2. (Blu-ray)
- Rambo 3. (Blu-ray)
- Vörös zsaru (Blu-ray)
- Total Recall - Emlékmás (Blu-ray)
- U-571 (Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)