Hirdetés

GameStar Filmajánló - Bosszúvágy, 12 katona és Vándorszínészek

|

A héten Bruce Willis és Chris Hemsworth újabb akciózásával, egy tíz évvel ezelőtti horror folytatásával és vándorszínészekkel kapcsolódhatunk ki.

Hirdetés

A legutóbbi filmajánló óta kiderült, hogy továbbra is készül a Hegylakó reboot, kiosztották a 2018-as Arany Málna-díjakat, Tarantino filmje miatt csúszik a Z világháború folytatása, nyáron forog az új Terminátor, hamarosan forgathatják A feláldozhatók 4-et és Michael Bay rendezheti a Robopocalypse adaptációját. 

Hirdetés

Természetesen nem maradtunk új előzetes nélkül sem, ajánljuk figyelmetekbe a Disney új élőszereplős filmjének trailerét. Ez a Micimackó alapján készített Christopher Robin, amelyben Róbert Gida (Ewan McGregor) már felnőtt és elfelejtett gyereknek lenni, éppen ezért tér vissza a csacsi öreg medve, hogy minderre emlékeztesse.

Bájos, ugye? Na, a heti felhozatal nem az: 

Bosszúvágy (Death Wish)

Talán a 2012-es Looper volt az, amiben Bruce Willis még törte magát, azóta viszont takaréklángon ég és legújabb filmje, a Bosszúvágy kedvéért próbálkozik. Hiába a kiváló alapanyag (ez ugyanis a Charles Bronson nevével fémjelzett 1974-es film remake-je), hiába az alkalomadtán tehetséges rendező Eli Roth (Motel, Kabinláz) személyében, a családja tragédiája miatt bekattanó és fegyverrel az utcát járó, önkényes igazságosztó főszereplőnél valószínűleg csak a néző fogja jobban unni ezt a rosszul időzített és felületesen megrendezett bosszúsztorit. Legalábbis a Puliwood kritikája és a sajtó kollektív véleménye így jellemzi a Bosszúvágyat. Elsősorban Willis megrögzött rajongói tegyenek vele egy próbát. 

(Érdekesség: Bruce Willis nemrég megerősítette, hogy elkészült a Die Hard 6 forgatókönyve.)

12 katona (12 Strong)

Nicolai Fuglsig (Exfil) első, megtörtént eseményeket feldolgozó filmje közvetlenül a 2001. szeptember 11-én történt terrortámadás után játszódik, az Egyesült Államok válaszcsapásként egy fiatal és vakmerő tiszt (Chris Hemsworth) vezetésével egy elit kommandós egységet küld az afgán hegyek közé, hogy azok elvágják az al-Kaida utánpótlási vonalát. A helyszínen a kommandósok átmeneti szövetséget kötnek egy helyi hadúrral, aki lovakkal támogatja a harcukat. Bár a 12 katona nem fogja megreformálni a műfajt és nem sokkal több egy sima háborús giccsnél, de szerencsére nem tolja túl a pátoszosságot és a kiváló szereplőgárda (Hemsworth, Michael Shannon, Michael Peña, William Fichtner) tesz a szórakoztatásunkról is.

(Érdekesség: Chris Hemsworth és Elsa Pataky a való életben is férj és feleség.)

Vándorszínészek

Sándor Pál (Régi idők focija, Ripacsok) legújabb filmje, a Vándorszínészek egy játékkal, szerelemmel és kalanddal teli romantikus roadmovie egy kis csoportnyi vándorszínésszel, akiknek útja keresztezi egymást egy ifjú katonáéval. Mindezt többek között olyan színészek tolmácsolásában élhetjük át, mint Martinovics Dorina, Mohai Tamás, ifj. Vidnyánszki Attila, Nagy-Kálózy Eszter, Rudolf Péter, Gáspár Sándor és Hegedűs D. Géza. 

(Érdekesség: A filmet nem csak mozikban, hanem a színházakban is vetítik országszerte.)

Hívatlanok 2 - Éjjeli préda (The Strangers: Prey at Night)

A 2008-as Hívatlanok című horror folytatására tíz évet kellett várni. A történetben egy négytagú család (Christina Hendricks,  Bailee Madison, Martin Henderson, Lewis Pullman) kibérel egy faházat egy elhagyatott kempingben, hogy nyugodtan pihenhessenek kicsit, azonban amikor az éjszaka közepén valaki bekopogtat az ajtajukon, vérfagyasztó események veszik kezdetüket. A műfaj rajongóinak figyelmébe ajánljuk. 

(Érdekesség: A producerek már 2008-ban bejelentették, hogy folytatást kap a Hívatlanok, mégis 10 évet kellett várni a második rész premierjére.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Gyilkosság az Orient expresszen (DVD, Blu-ray)
- Egyenesen át (DVD, Blu-ray)
- Marshall - Állj ki az igazságért! (DVD)
- Rodin - Az alkotó (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)