Hirdetés

GameStar Filmajánló - Cloverfield Lane 10, Hurok és Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3.

|

Visszatér a Cloverfield széria, bemutatkozik a magyar időcsapdás thriller és a Jean Reno - Christian Clavier páros ismét időutazik - röviden ez az eheti filmajánló felhozatala.

Hirdetés

A legnagyobb filmes szenzációk a héten egyértelműen a Doctor Strange és az új Suicide Squad trailerek voltak, de megérdemli a figyelmet a Farkas 3 főgonosza és várható története, a formálódó Avengers: Infinity War, a Batman Superman ellen bővített verziójának pletykája, a Zsivány Egyes Darth Vader-spekulációja, a Men in Black - Jump Street crossover bejelentése, az önálló Fekete Özvegy film és a Kingsman: The Golden Circle castingja is. 

Végre megérkezett a Harry Potter univerzumban játszódó, J.K. Rowling által írt, Eddie Redmayne főszereplésével készülő Legendás állatok és megfigyelésük új trailere is (amiről a CineStar egy jó kis elemzést is írt), amit az érdeklődők már feliratosan is bepróbálhatnak:

 

A szokásos előzetes után bemutatjuk a heti felhozatalt is:

Cloverfield Lane 10 (10 Cloverfield Lane)

Hogy mivel töltötte J.J. Abrams a szabadidejét, amikor éppen nem a Star Wars: Az ébredő Erővel foglalkozott? Hát segített elkészíteni a Cloverfield széria spin-offját az újonc Dan Trachtenbergnek, méghozzá a legnagyobb titoktartásban. A sztori Mary Elizabeth Winstead karaktere körül forog, aki egy bunkerban ébred bilincsben és sérülten, majd megjelenik John Goodman karaktere, aki elárulja neki, hogy megmentette az életét, hiszen odafent megszűnt az élet és csak ők hárman maradtak (John Gallagher Jr.-ral). Hogy ebből mennyi igaz, és mik a férfi valódi szándékai, a feszültségekkel teli 105 perc során fog kiderülni. A kritikusok többsége elégedett a végeredménnyel, így Abramsék alacsony költségvetésből összehozott thrillere remek szórakozást jelenthet a hétvégén.

(Érdekesség: J.J. Abrams szerint akár egy harmadik Cloverfield filmet is kaphatunk.)

Hurok

Madarász Isti (Hacktion, A fekete múmia átka, Tetemre hívás) izgalmas thrillerében a szereplők (Száraz Dénes és Martinovics Dorina) időcsapdába ragadnak, a gyógyszercsempész főszereplőnek pedig ebben a furcsa helyzetben kell megpróbálnia helyrehoznia a hibáit, miközben korábbi döntéseinek következményeivel is szembe kell néznie, beleértve a komoly fenyegetést jelentő főnökét is, akit Anger Zsolt alakít. A Hurok - bármilyen is legyen a minősége - hiánypótló darab, és mint ilyen, megérdemli a figyelmet, ezért ha a trailer felkeltette az érdeklődéseteket, nézzétek meg bátran.

(Érdekesség: A rendező korábban egyszer próbálkozott már az időutazással, ugyanis az Előbb-utóbb című rövidfilmje a második világháború alatt játszódik, amikor egy náci tiszt faggat egy foglyot és nem várt dolog történik.)

Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. - A forradalom (Les Visiteurs: La Révolution)

Rég nem láthattuk már Jean Reno és Christian Clavier utánozhatatlan párosát, de most visszatér a középkorból a jelenbe tévedt Godefroy lovag és tökkelütött segédje, Jacques-Foches, ugyanis az 1998-as Jöttünk, láttunk, visszamennénk 2. - Az időalagút után tizennyolc évvel végre folytatódnak a kalandjaik. A harmadik rész ott veszi fel a fonalat, ahol elődje abbamaradt: 1794-ben, a vérzivataros francia forradalom közepén járunk, amikor Godefroyék megérkezve a 18. századba összetalálkoznak a fegyverhordozó leszármazottjával, Jacques Focheaux-val, aki amellett, hogy Bonaparte Napóleon tanácsadója, egyben közvádló is és guillotine alá akarja küldeni őket. A káosz tehát megint teljes, a régi arcok visszatértek tovább marhulni, ezáltal akár önfeledt is lehetne a mosolyunk, viszont Reno ide, Clavier oda, az első vélemények alapján a Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. maximum egy DVD-n való megtekintést ér, vagy sokak szerint még annyit se.

(Érdekesség: A rendezői székbe az első részt is jegyző Jean-Marie Poiré ült, valamint a főszereplő páros mellett visszatért a bájos Ginette-et alakító Marie-Anne Chazel is.)

Nyakas kakas (Huevos: Little Rooster's Egg-cellent Adventure)

A címben megnevezett Totó gazdája egy kakasviadalon az egész farmot eljátssza, így főhősünkre és kis barátaira a kilakoltatás vár, persze csak akkor, ha Totó le nem győzi a viadal bajnokát és meg nem menti a helyzetet. Márpedig úgyis megfogja, hiszen a Nyakas kakas egy újabb fiataloknak készült mese a kötelező mondanivalóval. Ha a szülők nem is, a kisebbek biztosan értékelni fogják.

 

(Érdekesség: A főszereplőt szinkronizáló Bruno Bichir idősebb testvére az a Demián Bichir, aki nemrég az Aljas nyolcas egyike volt.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések:

- Saul fia (DVD, Blu-ray)
- Káosz karácsonyra (DVD)
- Arctalan ellenség (DVD)
- Hajnali láz (DVD)
- Az éjszakám a nappalod (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)