Hirdetés

GameStar Filmajánló - Deadpool 2 és Sosem voltál itt

|

Deadpool másodszorra is felrázza a szuperhősműfajt, de a komolyabb témákra vágyó nézők is megtalálhatják a számításaikat a heti mozifelhozatalban.

Hirdetés

Miközben odakint az időjárás próbálja eldönteni, hogy milyen hónapot írunk, addig a gép előtt az elmúlt hét fontosabb híreit ismételhetitek át velünk. Jövőre érkezhet a Zombieland 2, trailert kapott a Queen film, berendelték a Gotham utolsó évadát, kaszát kapott a Marvel's Inhumans és újabb részletek derültek ki a Jurassic World 3-ról

Hirdetés

Mindenképpen fussátok át a Puliwood sorozatos összeállítását, amelyben összeszedték a folytatódó és elkaszált szériákat, majd nézzétek meg a Szupercella 2: Hades első előzetesét, amelyben Sylvester Stallone újabb börtönből próbál meglógni, ezúttal Dave Bautista közreműködésével. 

Ígéretes, ugye? A heti premierek sem kevésbé azok, íme: 

Deadpool 2

Ryan Reynolds a nagydumás zsoldos szerepére született, ezt már a legelső Deadpool esetében is bizonyította, a második rész pedig minden tekintetben rálicitál az elsőre. Új karaktereket vonultat fel (Kábel - Josh Brolin, Domino - Zazie Beetz), még látványosabb, még több humort puffogtat, még több cameót kapunk és még többször fejelik át a negyedik falat. Nem is csoda, hogy a kritikusoknak is odáig vannak érte, így például mi és a Puliwood is nagyon kedveltük. Könnyed, laza és önreflexív kis mókatár ez, üdítően hathat a felhozatalban. Ha pedig már láttátok, gyertek megvitatni a kibeszélő videónk alatt. 

(Érdekesség: Ryan Reynolds mindent megtett a film népszerűsítése érdekében, így többek között David Beckhammel poénkodott és unikornisnak öltözve énekelt egy koreai műsorban.)

Sosem voltál itt (You Were Never Really Here)

Nincs olyan szerep, amit Joaquin Phoenix ne tudna tökéletesen eljátszani és nem várunk tőle kevesebbet Lynne Ramsay (Beszélnünk kell Kevinről) legújabb, Sosem voltál itt című drámájában sem, amelyben a színész egy Joe nevű háborús veteránt és egykori FBI-ügynököt kelt életre. Joe rengeteg szörnyűséget látott már élete során, amik tönkretették őt, így amikor éppen nem az öngyilkosságon vacillál, akkor különböző megbízásokat teljesít. Csakhogy egy nap összeakad egy minden addiginál veszélyesebb feladattal. 

(Érdekesség: A film zenéjét a Radiohead gitárosa, a Grammy-díjas és Oscar-díjra jelölt Jonny Greenwood szerezte.)

Igaz történet alapján (Based On A True Story)

Noha továbbra is száműzetésben van, Roman Polanski nem hagyta abba a filmezést, legújabb munkájában pedig a felesége, Emmanuelle Seigner is helyet kapott. Az Igaz történet alapján nagy kanállal merít Stephen King Tortúrájából, amelyet Eva Greennel és Vincent Perezzel kíván a rendező megtámogatni, de a kritikusi vélemények alapján ez a próbálkozás bizony csúnyán mellément.

(Érdekesség: Polanski és felesége az 1988-as Frantic forgatásán ismerkedtek meg, immáron ötödik alkalommal dolgoztak együtt.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- A legsötétebb óra (DVD, Blu-ray)
- Floridai álom (DVD)
- Transformers: Az utolsó lovag (DVD)
- Insidious: Az utolsó kulcs (DVD, Blu-ray)
- Az idegen (DVD)
- Hét nővér (DVD, Blu-ray)
- Páncélba zárt szellem (DVD, Blu-ray)
- Szövetségesek (DVD, Blu-ray)
- Deadpool (limitált steelbook)(Blu-ray)
- Die Hard - Drágán add az életed (limitált steelbook)(Blu-ray)
- A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső (Blu-ray)
- Wanted (limitált steelbook)(Blu-ray)
- Szédülés (limitált steelbook)(Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)