Hirdetés

GameStar Filmajánló - Fűrész: Újra játékban, Dzsungel és Suburbicon

|

A héten mindenkivel keményen bánik az élet a mozivásznakon: újabb kínzásokat hoz a Fűrész franchise folytatása, Daniel Radcliffe a dzsungelben próbál meg túlélni, míg Matt Damon a családját védi minden áron.

Hirdetés

Szenzációs hírekről számolhattunk be mostanság. A legnagyobb öröm, hogy végre szinkronosan is nézhető lesz a Rick és Morty, de az sem kevésbé boldogító, hogy hazánkban forgatják a következő Terminátor filmet. Említésre méltó még, hogy tervben van a Doctor Strange 2, elkezdődött a Venom forgatása és a Puliwood is összehozott egy interjút Stephen Moyerrel az új X-Men sorozat, a The Gifted - Kiválasztottak kapcsán. 

Hirdetés

Ha esetleg lemaradtatok volna róla pár napja, akkor most bepótolhatjátok a 24 Hours to Live első előzetesét, amelyben a John Wick producerei ezúttal Ethan Hawke-ból faragnak akcióhőst, belecsempészve a koncepcióba a Lopott idő ötletét is. Ígéretes, ugye?

De bármilyen mennyiségben is röpködjenek a golyók, biztosak vagyunk benne, hogy kevesebb kínt okoznak, mint amekkorát a heti premierfilmek szereplői szenvednek el. 

Fűrész - Újra játékban (Jigsaw)

A Fűrész franchise még nem ért véget, csak pihent egy jó nagyot, azonban pár év kihagyás után most újult erővel tér vissza Michael és Peter Spierig (Daybreakers - A vámpírok kora) rendezésben, valamint Pete Goldfinger és Josh Stolberg (Piranha 3D, Kegyetlen titok) forgatókönyve alapján. A hírhedt sorozatgyilkos, John Kramer (Tobin Bell) újra megkínozza a csapdájába kerülőket és a horrora kevésbé fogékonyak lelkét - vagy mégsem ő áll az új gyilkosságok mögött? Elvégre tíz éve halott... Csak erős idegzetűeknek és a legnagyobb rajongóknak ajánljuk, a többiek spóroljanak novemberre.

(Érdekesség: Az első Fűrész-film óta ez az első epizód, amely több mint egy évvel a korábbi epizód után került a mozikba.)

Dzsungel (Jungle)

Harry Potter már egyszer túlélt egy közvetlen támadást, miért pont most adná fel? Csakhogy Daniel Radcliffe új filmjében olyan megpróbáltatások elé néz, amihez képest Voldemort támadása laza piknikezés volt és jól is áll a színésznek az igaz történeten alapuló túlélősdi. A Dzsungel ugyanis Yossi Ghinsberg pokoli élményeit dolgozza fel, melyeket a "Jungle: A Harrowing True Story of Survival" (Dzsungel: A túlélés megrendítő igaz története) című memoárjában vetett papírra. Ebből faragott filmet Greg McLean (Wolf Creek, A fenevad), de a legelső vélemények alapján eléggé megosztó lett a rendezése.

(Érdekesség: A dzsungelben játszódó jeleneteket Ausztráliában, Bonogin Valley-ben forgatták.)

Suburbicon: Tiszta udvar, rendes ház (Suburbicon)

Kertvárosi bosszúfilm Matt Damon és Julianne Moore főszereplésével, a Coen-testvérek forgatókönyve alapján, George Clooney rendezésében? A filmrajongók számára ez tűnhet az álomprojektnek, de a Suburbicon a kritikusok szerint inkább egy gyengébb Fargo epizódnak felel meg. A készítők és a zsáner kedvelői valószínűleg így is élvezni fogják. 

(Érdekesség: A film forgatókönyvének első változatát Joel és Ethan Coen írta 1986-ban.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- A héten nincs új megjelenés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)