Hirdetés

GameStar Filmajánló - Gotti, Túl szexi lány és Kutyaparádé

|

John Travolta gengszterkedik, Amy Schumer poénkodik a kutyák pedig parádéznak. Ilyesmikkel találkozhatsz, ha a héten betérsz valamelyik moziba.

Hirdetés

Még mielőtt megrohamoznának minket az újabb E3-as hírek, még gyorsan elmondjuk tőmondatokban a közelmúlt történéseit filmes fronton. Al Pacino is csatlakozott Quentin Tarantino új filmjéhez, trailert kapott Robin Williams HBO-s dokumentumfilmje, a Kingsman és a Ha/Ver köré is Filmes Univerzum épül, kamu Vissza a jövőbe hír 4 terjedt a neten, megérkeztek az első Wonder Woman 2 fotók és bemutatkozott a magyar szuperhős, Vakáció Kapitány

Hirdetés

Végre szinkronos előzetest kapott Mark Wahlberg és Peter Berg (Mélytengeri pokol) új akció-thrillere, a 22 mérföldamelyben a színész azt a feladatot kapja, hogy vigyen biztonságba egy tanút (A rajtaütés filmekből ismert Iko Uwais), csakhogy ezt a férfi ellenségei nyilván nem szeretnék. 

Hasonló filmmel most ugyan nem tudunk szolgálni, de  van helyette gengszterfilm és két vígjáték:

Gotti

John Travolta manapság nem szerepel túl sok jó filmben, így felüdülés lehetett számára egy olyan szerep, amit neki találtak ki, amiben lubickolhat. A Gotti pedig pont ilyen. A Leo Rossi és Lem Dobbs (A bűn hálójában, Amerikai vérbosszú) által írt, Kevin Connolly rendezésében készült film egy gengszter, John Gotti életútját meséli el: felemelkedés, árulás, bukás, gyilkosságok és a család fontossága. Csak a szokásos. Kár, hogy a kritikák alapján a színész a film egyetlen pozitívuma.

(Érdekesség: A filmben John Travolta és Ella Bleu Travolta apa és lányát játsszák, ráadásul Travolta felesége, Kelly Preston alakítja Gotti feleségét. Igazi családi gengszterfilm.)

Túl szexi lány (I Feel Pretty)

Amy Schumer az egyik leginkább kedvelt amerikai stand-up humorista, ráadásul mellette író és színésznő is. Következő vígjátékában egy olyan átlagos lányt alakít, aki beveri a fejét és egyből bombázónak képzeli magát - noha a környezete nem lát rajta semmilyen változást, mégis hatalmas magabiztosságot merít ebből, ami kihat a munkájára és a magánéletére is. Nagyjából így kell elképzelni a legújabb Schumer-vígjátékot, amelyre csak akkor váltsatok jegyet, ha tetszett a színésznő korábbi filmje, az Ó, anyám! is. 

(Érdekesség: Michelle Williams és Busy Philipps a Dawson és a haverok óta legjobb barátok. Ennek a filmnek a kapcsán hosszú évek után ismét együtt állhattak a kamerák elé.)

Kutyaparádé (Show Dogs)

Mi is lehetne jobb módszer a kis lurkók moziba csalogatására, mint beszélő állatokat megtenni főszereplőknek? A Kutyaparádé rendőrebe titkos küldetésre indul, hogy megmentse az elrabolt pandát, amelyhez a már minőségibb projekteket is látott Will Arnett asszisztál. Nem ez az idei felhozatal legerősebb tartalma, de ha szeretitek a kutyás családi filmeket és semmi más szórakozási lehetőségetek nincs, akkor egy álmos hétvégén talán beleférhet. 

(Érdekesség: Ez a film a rendező Raja Gosnell negyedik kutyás filmje a Scooby Doo - A nagy csapat, a Scooby Doo 2: Szörnyek póráz nélkül és a Gazdátlanul Mexikóban után.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Suburbicon (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)