Hirdetés

GameStar Filmajánló - Hang nélkül, Taxi 5, Szűzőrség és Kutyák szigete

|

A Végtelen háború után már bátrabban kapjuk az új premiereket. Ezúttal négy filmre is beülhetünk, amelyek között akadnak igazi gyöngyszemek is.

Hirdetés

Pletykálják a Bosszúállók 4 sztoriját, rendezőt kapott a következő Star Trek film, mókás a Deadpool 2 marketingje,  újfent háborús filmet fog rendezni Mel Gibson és a Végtelen háború legviccesebb jeleneteiből is készült egy összeállítás - ez történt a héten a filmes világban.

Hirdetés

Kiemelt trailerünk a 2015-ös Hangya folytatásáé, amely nem csupán iszonyúan szórakoztatónak ígérkezik, de várhatóan megválaszol majd egy-két kérdést a Végtelen háborúval kapcsolatban is. Igazi ínyencfalat lesz ez a rajongóknak, az alábbi vadonatúj trailer pedig azt ígéri, hogy ezúttal sem fogunk csalódni a Marvelben:

A Hangya és Darázsra egészen júliusig kell várnunk, nem úgy az alábbi premierekre: 

Hang nélkül (A Quiet Place)

Akár egy Cloverfield rész is lehetne a John Krasinski és felesége, Emily Blunt főszereplésével, valamint előbbi rendezésében készült Hang nélkül, amelyben szörnyek ugranak minden zajra, így a négytagú családnak csendben kell élnie életét. A visszajelzések alapján a kritikusok és a nézők is meg vannak elégedve a filmmel, nem is csoda, hogy már bejelentették a folytatását. Ha szeretnétek egy kellemeset borzongani a moziban, akkor ezt válasszátok, a Puliwood kritikája pedig részletesen válaszol rá, hogy miért. 

(Érdekesség: Néhány jelenetben maga a rendező, John Krasinski alakította a szörnyet, akinek a motion capture technológia segítségével kölcsönözte a mozgását.)

Kutyák szigete (Isle of Dogs)

Wes Anderson (A Grand Budapest Hotel, Holdfény királyság, A fantasztikus Róka úr) legújabb rendezése, a stop-motion technológiával készült Kutyák szigete legalább olyan különleges, mint az eddigi filmjei, már ha nem különlegesebb. Ezúttal is egy all-star szereplőgárdát vonultat fel, csakhogy szinkronhangok formájában: egy-egy kutyát szólaltat meg Bryan Cranston, Edward Norton, Bill Murray, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Jeff Goldblum, Liev Schreiber, Frances McDormand, Harvey Keitel és Ken Watanabe is. A Puliwood szerint érdemes beülnötök rá. 

(Érdekesség: A kutyák szőre alpakagyapjúból készült.)

Taxi 5

Immáron ötödik alkalommal gurul be Luc Besson szélsebes Taxija az életünkbe, és noha a korábbi főszereplőket ezúttal nélkülözniük kell a rajongóknak, az új karakterek mindent megtesznek majd, hogy megkedveltessék magukat - az egyikőjük például maga a rendező, Franck Gastambide (Pattaya), aki képletesen szólva és szó szerinti értelemben is átveszi a kormányt Samy Naceritől. Természetesen visszatér a közönségkedvenc Gibert felügyelő (Bernard Farcy) is, hogy biztosítsa a humorforrást, ennek ellenére az első vélemények szerint a Taxi 5 lett az eddigi leggyengébb rész a sorozatban. 

(Érdekesség: Ha szeretnétek egy interjút olvasni az egyik főszereplőt megszólaltató Hamvas Dániellel, a linken keresztül megtehetitek.)

Szűzőrség (Blockers)

A Szűzőrség képében egy igazi agyatlan vígjáték készült John Cena, Leslie Mann és Ike Barinholtz triójával, akik tinédzser gyermekeiket féltik attól, hogy kamatyolni fognak a szalagavató bálon. Ha az előzetest megnézitek, akkor pontosan be fogjátok tudni lőni, hogy ez a ti stílusotok-e. 

(Érdekesség: A kertiparti jelenetét ugyanott forgatták, ahol Denzel Washington 2016-os, Kerítések című drámáját.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- A legnagyobb showman (DVD, Blu-ray)
- Utóhatás (DVD, Blu-ray)
- Dzsungel-mentőakció (DVD, Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)