Hirdetés

GameStar Filmajánló - Jack Reacher: Nincs visszaút és Lángelmék

|

Heti filmajánlónkban Tom Cruise ismét hősködik kicsit, de beülhetünk akár egy őrült vígjátékra is Zach Galifianakis főszereplésével. Sőt, befutott a Warcraft DVD-n és Blu-ray-en is. Akció vagy komédia? Segítünk választani!

Hirdetés

Annyi esemény történt az elmúlt héten a filmvilágban, hogy nehéz párat kiválasztani, de azért próbálkoztunk. Íme a legérdekesebbek: Tarantino következő mozija a 70'-es években játszódhat, Deathstroke megformálója elárulta az új Batman forgatási dátumát, Leonardo DiCaprio egy Bolygó Kapitánya filmet támogat, a Jurassic World 2 pedig minden tekintetben rálicitál elődjére. Figyelmetekbe ajánljuk, hogy a Puliwood ott járt a Trollok szinkronfelvételén és interjút készített Bereczki Zoltánnal, olvassátok el, érdemes. 

A galaxis őrzői 2 és a Logan előzetesek mellett befutott egy olyan trailer is a közelmúltban, amire egyáltalán nem számítottunk: a The Boss Baby, avagy magyarul a Bébi úr a DreamWorks következő meséje lesz. A videóból minden kiderül erről az őrültségről: 

Noha animációs filmmel most nem tudunk szolgálni (a mozikban láthatjátok még a korábbiakat, A kis kedvencek titkos életét, a Gólyákat, a Kubo és a varázshúrokat, a Virslipartit), de akad egy akcióhősünk és pár dilisünk is a héten: 

Jack Reacher: Nincs visszaút (Jack Reacher: Never Go Back)

Tom Cruise most Ethan Hunt után egy másik - igaz, kevésbé ikonikus - karaktere bőrében tér vissza. Jack Reacher ismét beletenyerel egy összeesküvésbe, amelyben megpróbálnak elvarrni minden szálat, többek között azt az őrnagyot (Cobie Smulders) is likvidálni próbálják, akivel pár nappal azelőtt találkát beszélt meg. Azonban Reacher nem lenne az, aki, ha nem harcolna a saját igazáért, útját pedig ismét golyózápor és recsegő csontok övezik. Kár, hogy a Jack Reacher: Nincs visszaút már inkább akcióorgia, mintsem thriller, de Cruise és a szinkron (Rékasi Károly ismét remekel!) miatt érdemes neki adni egy esélyt. A Puliwood szerint afféle könnyen felejthető darab, de addig elvagy rajta, míg nézed. 

(Érdekesség: Míg az előző epizódot Christopher McQuarrie rendezte, akit az ezúttal is producerként közreműködő Tom Cruise vitt magával a Mission: Impossible franchise-ba, a Nincs visszautat a színész Az utolsó szamuráj című filmjét dirigáló Edward Zwick jegyzi.)

Lángelmék (Masterminds)

A Családi üzelmek készítői most egy meghökkentő(en vicces) igaz történettel rukkoltak elő: ez a Lángelmék. Dave Ghantt (Zach Galifianakis) nap mint nap vezeti a pénzszállító autót, mígnem egy nap volt kollégája és annak simlis (Kristen Wiig, Owen Wilson) társai bepalizzák, hogy segítsen kirabolni munkaadóját. Miután ez megtörténik, megpróbálják eltüntetni a Földről, majd az élők sorából, azonban a hülyeség és az inkompatibilitás nem ismer határokat. Agyament szórakozás, az üljön be rá elsősorban, aki ilyenre vágyik. 

(Érdekesség: A filmet még tavaly mutatták volna be - nálunk is 2015 tavaszán lett megtekinthető az első előzetes - azonban a gyártó Relativity Media csúnyán csődbe ment és csupán mostanra sikerült új forgalmazót találni.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Warcraft: A kezdetek (DVD, Blu-ray)
- Központi hírszerzés (DVD, Blu-ray)
- Pénzes cápa (DVD, Blu-ray)
- Kosok (DVD)
- Legújabb testamentum (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)