Hirdetés

GameStar Filmajánló - Kingsman: A titkos szolgálat és A szürke ötven árnyalata

|

A forgalmazók a Valentin-napra rendezkedtek be, ugyanis két romantikus darab is debütál a héten, viszont a fiúk se maradnak látnivaló nélkül, hiszen megérkezett a Kingsman is.

Hirdetés

Bár még csak pár napos szenzáció Pókember behálózása a Marvel Filmes Univerzumba, már lassan a csapból is ez folyik (még azt is körbejártuk, hogy mi vezetett idáig), pedig eközben Ian McKellen az X-Men: Apokalipszishez, Patrick Stewart pedig a Farkas 3-hoz csatlakozott, ráadásul a Constantine sorozat is csatornát válthat, ahol tovább folytatódhat a történet.

Mondanunk sem kell, hogy a kiemelt trailer ezúttal a Hitman: Agent 47 újabb kedvcsinálója, amely dagad az akciótól, de valahogy még mindig nem az igazi. Mikor eszmél már rá valaki arra, hogy Statham kell ide?

Bárhogy is legyen, a 47-es ügynök valamikor augusztusban áll szolgálatba, addig be kell érnünk pár stílusos ügynökkel, SpongyaBobbal és a romantikus duóval:

Kingsman: A titkos szolgálat (Kingsman: The Secret Service):

A Kingsman a világ legtitkosabb szervezete, akik a kerekasztal lovagjaihoz hasonlóan a békét és a rendet próbálják fenntartani a világban. Amikor az egyik hely megüresedik soraikban, felvételt hirdetnek, akik közül Harry Hart (Colin Firth) a saját protezsáltját, a balhés Tökit (Taron Egerton) mentorálja a rendkívüli meghallgatás során. Szükség is lesz minden segítségre, ugyanis a multimilliárdos Valentine (Samuel L. Jackson) a világ rendjét fenyegeti, amit pedig egy igazi úriember nem hagyhat annyiban. Matthew Vaughn a Csillagpor, a Kick/Ass és az X-Men - Az elsők rendezője, igazi modernkori Bond-filmet készített, ami őrülten vicces és brutális, tehát tökéletes választás egy kis szórakozásra.

(Érdekesség: A Kingsman rendezője, Matthew Vaughn egykor Guy Ritchie producereként tevékenykedett.)

A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey):

Még el sem felejtették a hölgyek az Alkonyatos fiúk felsőtestének emlékét, máris befutott a sok millió példányban eladott A szürke ötven árnyalata című könyv adaptációja a mozikba, amelyben egy szende lány, Anastasia Steele (Dakota Johnson) és egy milliárdos kéjenc, Mr. Grey (James Dornan) kapcsolatát láthatják minden téren és pozícióban beteljesedni. A hype hatalmas, ráadásul okosan pont Valentin-napra időzítették a premiert, így mondanunk sem kell, hogy a 18 éven felülieknek ajánlott mozinak elsősorban melyik nem a célközönsége, de nekik bizonyára a mi ajánlásunk sem szükséges, maguktól is megtalálják majd a csapból is folyó romantikát. (Srácok, ti görgessetek egyel feljebb!)

(Érdekesség: A stúdió hatalmas sikerre számít, így már most berendelte a könyvtrilógia maradék két részének filmváltozatát is.)

SponyaBob: Ki a vízből! (The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water):

SponyaBob már 1999 óta boldogítja a fiatalokat és a szívükben gyermek felnőtteket, igazi debil humora képes pillanatok alatt leredukálni az agysejtjeinket, de könnyen ráfügghet az ember, ha megnéz belőle pár epizódot. Bikinifenék lakói egyszer már bemutatkoztak a mozikban (bővebben lent) és most ismét arra vetemednek, hogy a felszínre merészkedjenek, ugyanis egy bizonyos Burgerszakáll nevű elvetemült kalóz (Antonio Banderas!) ellopja a híres herkentyűburger titkos receptjét. Bobék persze ezt nem hagyhatják annyiban, ezért utánaindulnak, csakhogy alapvetően satnyák és esetlenek egy ilyen művelethez, ezért agyatlan szuperhőssé változnak és egy elképzelhetetlenül eszement kaland veszi kezdetét a legfárasztóbb poénokkal.

(Érdekesség: 2004-ben jelent meg a SpongyaBob – A mozifilm, amelyben David Hasselhoff is feltűnt.)

Ahol a szivárvány véget ér (Love, Rosie):

Egy újabb romantikus vígjáték, ahol a barátzóna kapja a főszerepet. Férfi és nő barátsága sokak szerint félúton van a barátság és a szerelem között és az egyik fél általában többet szeretne annál, mint amit bevall. Számos film foglalkozott már ezzel a témával, Christian Ditter rendezése sem mond túl sok újdonságot vele kapcsolatban, inkább csak bemutat egy újabb példát a gyerekkoruk óta elválaszthatatlan páros, Alex (Sam Claflin) és Rosie (Lily Collins) képében, akiket elsodor egymástól az élet, majd ismét egymásra találnak. Valentin-napra ideális választás lehet az Ahol a szivárvány véget ér, de talán inkább a DVD lejátszóban a helye.

(Érdekesség: A film a P.S. I Love You írónőjének legújabb regényéből készült, amely hasonló címen jelent meg.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések:

- Holtodiglan (DVD, Blu-ray)
- November Man (DVD)
- Jobb, ha hallgatsz (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)