Hirdetés

GameStar Filmajánló - Körök, Az alapító és Nyomás utána!

|

Mit fogyasztanátok szívesebben a moziban? Egy kis horrort, pár pofont vagy némi McDonalds terméket? Heti filmajánló rovatunk segít a választásban!

Hirdetés

Az egyik legérdekesebb hír a héten az volt, hogy Rian Johnson felfedte, milyen filmekből merít a Star Wars: The Last Jedi, de az sem piskóta, hogy a Hegylakó reboot rendezője trilógiát tervez, az HBO pedig filmet csinál a Keresztapa készítéséről. Több forgatással kapcsolatos információ is befutott, így már tudjuk, hogy a Han Solo spin-off munkálatai megkezdődtek, míg az Avatar 2 kamerái a nyáron, a Péntek 13 rebooté pedig valamikor idén forognak majd. 

Időközben megérkezett a március 23-án megjelenő A szépség és a szörnyeteg utolsó előzetese is, amely az eddigieknél többet mutat a Disney élőszereplős tündérmeséjéből: 

Az aktuális kínálatban ugyan nincs élőszereplős Disney mese, de van Samara, Michael Keaton és Bud Spencer-Terence Pill páros, lássuk hát a heti felhozatalt:

Körök (Rings)

A videotékások rémálma és a genyó démonok Head & Shoulders reklámszereplője, Samara visszatér. A legendás videó most már az interneten terjed és ezúttal is egy nőt ért utol, akinek hét napja van arra, hogy megakadályozza az átok beteljesedését. Bárcsak mi is meg tudtuk volna akadályozni a Körök elkészülését, ugyanis a kritikusok számára hatalmas csalódás lett F. Javier Gutiérrez horrorja, így lehet, jobban jártok, ha megspóroljátok a jegy árát.

(Érdekesség: Samara sminkjének elkészítése hat és fél órát vett igénybe.)

Az alapító (The Founder)

Az egykori Batman, Michael Keaton két éve a Birdmannel sikeresen visszatért a nehézsúlyú színészek közé és a Spotlight - Egy nyomozás részletei után ismét egy életrajzi filmben alakít nagyot. Keaton azt a Ray Krocot viszi vászonra, aki az 1950-es években átvette az irányítást a McDolnald-fivérek hamburgerezője felett, ezzel egy világméretű márkát elindítva. Az alapító tökéletesen bemutatja, hogy milyen valójában is a sokat dicsőített amerikai álom, Keaton pedig lubickol a szerepben, érdemes lehet beülni rá. 

(Érdekesség: Egy hosszú és nehéz forgatási nap után Michael Keaton két teherautónyi fagylaltot hozatott a kimerült stábtagoknak.)

Nyomás utána! (Go for It)

Néhány kiválasztott moziban először lehet nagyvásznon látni a klasszikus (szám szerint második) magyar szinkronnal a Bud Spencer-Terence Hill kémvígjátékát. Ebben Rosco és Doug, a két kelletlen útitárs nagy kalamajkába keveredik, amikor mind egy nemzetközi bűnszervezet, mind pedig az amerikai hírszerzés a legjobb ügynökeinek hiszi őket, de a két zsivány a maga sajátos, kendőzetlen stílusában természetesen könnyedén veszi az akadályokat. Aki még nem látta (van ilyen?), annak kötelező, a többieknek ajánlott!

(Érdekesség: Az arany színű autó egy 1958-as Lincoln Continental Mark III.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei (DVD, Blu-ray)
- Bridget Jones babát vár (DVD, Blu-ray)
- Virsliparti (DVD, Blu-ray)
- Idegpálya (DVD)
- A hegedűtanár (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)