Hirdetés

GameStar Filmajánló - Megjött apuci 2., Stratton és Wonder Wheel - Az óriáskerék

|

Míg a mozikban az apák csinálják a balhét és egy újabb Woody Allen-film várja rajongóit, addig a házimozizást számos remek film és sorozat teszi kellemesebbé, élen a Dunkirkkel, a Trónok harcával és a Halálos fegyverrel.

Hirdetés

Hiába vége lassan az évnek, egyelőre Hollywood nem akar pihenni, és nem csak a filmeket, hanem a különböző híreket is ontja magából. A Bosszúállók: Végtelen háború első trailere lett minden idők legnézettebb előzetese, dátumot kapott az új Hellboy film, megtudtuk a Wonder Woman 2 első részleteit, Kevin Smith is Az Igazság Ligája rendezői változatáért kampányol és a harmadik Alien előzményben több lesz a robot. A Puliwoodos srácok összeállítottak egy rangsort Zack Snyder filmjeiből, nézzétek meg és írjátok le a tiéteket.

Hirdetés

Az új Netflix-sorozat, az Altered Carbon kicsit a Szárnyas fejvadászra emlékeztet minket, de bőven van még benne más népszerű sci-fi elemekből is, ráadásul Richard Morgan nagyszerű regénye alapján készült. 

Alább pedig a heti premiereket vehetitek szemügyre, de ne aggódjatok, segítünk a választásban: 

Megjött apuci 2. (Daddy's Home 2)

Will Ferrell és Mark Wahlberg elég embert nevettettek meg ahhoz, hogy elkészülhessen a Megjött apuci következő része, amely természetesen nem hagyhatta ki azt a csavart, hogy a fókuszba ezúttal az apukák édesapjai kerülnek Mel Gibson és John Litgow személyében (no meg beköszön John Cena is). Egy vígjáték folytatása nyilván annak fog tetszeni, aki az előzményt is kedvelte, így már be is határolhatjátok, nektek való-e vagy sem.

(Érdekesség: Wahlberg Liam Neesont szeretné megnyerni a harmadik részre.)

Stratton

A Con Air - A fegyencjárat, a Feláldozhatók 2 és a Joker rendezője, Simon West új akció-thrillere, a Stratton egy Duncan Falconer nevű volt SBS-kommandós regénysorozatának első könyvéből készült el. A főhős John Stratton (akit eredetileg Henry Cavill alakított volna, ám végül Dominic Cooper váltotta), a Brit Hadsereg elit alakulatának vezetője. A történet róla és csapatáról szól, arról, ahogyan életük kockáztatásával megpróbálnak a nyomára bukkanni egy nemzetközi terroristacsoportnak. Cooperen kívül akad még egy-két ismerős arc a stábban (Thomas Krestchmann, Tom Felton, Tyler Hoechlin, Derek Jacobi), de a Stratton nem az a mozizós, inkább az a tipikus DVD-n nézős darab. 

(Érdekesség: A film alapjául szolgáló regény szerzője, Duncan Falconer maga is a brit különleges erők tagja volt, szolgált a Falkland-szigeteki háborúban.)

Wonder Wheel - Az óriáskerék (Wonder Wheel)

Annál, hogy minden évben van karácsony már csak az biztosabb, hogy minden évben jön egy új Woody Allen film. Az idei darab, a Wonder Wheel - Az óriáskerék természetesen a korábbiakhoz (például a tavalyi Café Society-hez vagy az azelőtti Abszurd alakhoz) hasonlatosan ezúttal is az emberi érzelmekre épít, csakhogy az eddigiekkel ellentétben talán kevesebb humorral és több drámával teszi ezt. Igazi sztárparádé gondoskodik róla, hogy magával ragadjanak minket is az érzések, hiszen többek között láthatjuk Jim Belushi, Juno Temple, Justin Timberlake és Kate Winslet játékát az 50-es évekbeli Coney Islanden. Hangulatos. 

(Érdekesség: Ez Kate Winslet és Woody Allen első közös filmje. Eredetileg Winslet alakította volna a Match Point női főszerepét, de végül nem tudta vállalni a szereplést.)

A széf (The Vault)

Egyre kevesebb olyan film van, amiben James Franco nem szerepel. Dan Bush (A jel) horror-thrillerében két nővér, Vee és Leah (Taryn Manning, Francesca Eastwood) arra kényszerülnek a bátyjuk (Ed Maas) életének megmentéséért cserébe, hogy bankot raboljanak, az alagsorban azonban a maffiánál sokkal nagyobb gonosz vár rájuk. A széf ellő szinte minden kísértetes klisét és történetépítésben sem túl erős, de ha nincs más néznivaló, akkor egy próbát megérhet. 

(Érdekesség: James Franco lehet az egyik X-Man, Multiple Man, akiről saját spin-off készül.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Dunkirk (DVD, Blu-ray)
- Annabelle 2. - A teremtés (DVD, Blu-ray)
- Halálos fegyver 1. évad (DVD)
- Westworld 1. évad (DVD)
- Trónok harca 7. évad (DVD, Blu-ray)
- Az Emoji-film (DVD, Blu-ray)
- Chucky kultusza (DVD, Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)