Hirdetés

GameStar Filmajánló - Nagyfiúk 2, Piszkos melók és R.I.P.D. - Szellemzsaruk

|

Adam Sandler vígjátékban, Tim Roth gengszterfilmben, Ryan Reynolds pedig túlvilági nyomozásban utazik, mi pedig megmutatjuk, hogy mit érdemes nézni a héten.

Hirdetés

Bár odakint kellemes, strandolásra alkalmas idő fogad minket, mi mégis zárthelyi szórakozást ajánlunk, amelyek remélhetőleg nem okoznak akkora csalódást, mint Andrew Garfield korábbi nyilatkozata, aki el tudna képzelni egy homoszexuális Pókembert is a jövőben. Hasonló reakciót váltott ki sokakból a Tűzgyűrű felemás megítélése, ami rányomta bélyegét a bevételekre is, hiszen még Adam Sandler baráti körének is sikerült lezúznia a kasszáknál Guillermo Del Toro gigászi robotjait.

Jó hír, hogy befutott A hobbit: Smaug pusztasága szinkronos előzetes, ami alapján borítékolható, hogy december elején kisgyermek módjára ülünk majd a moziban és hallgatjuk Peter Jackson újabb fantáziadús meséjét:

Nyakunkon már a Comic-Con 2013 rendezvény is, ám még előtte a következő filmekkel bővül a hazai mozik kínálata:

Nagyfiúk 2 (Grown Ups 2):

Miután a 2010-es Nagyfiúk hatalmas kasszasiker lett, várható volt, hogy Adam Sandler és haverjai ismét bekapcsolva hagynak egy kamerát, miközben összeruccannak vidéken marhulni egyet. A szalagot aztán elcsórta Dennis Dugan rendező és tett rá egy főcímet meg egy stáblistát így született a Nagyfiúk 2 (Grown Ups 2). A „vígjáték” sztorija egyszerű, mint a faék, hiszen Adam Sandler karaktere fogja családját és haza költözik az isten háta mögé, ahol ismét összeáll a korábban már megismert srácokkal, hogy másfél órán keresztül megpróbáljanak minket megnevettetni – vélhetően ismét kevés sikerrel. Adam Sandler egy ideje már túl van a fénykorán, de a rengeteg ismert mellékszereplő és a komikus helyzetek együtt jól is elsülhettek volna, mégsem így alakult. Egyszer nézős.

(Érdekesség: Rob Schneider ezúttal kimaradt a filmből, a szóbeszéd szerint azért, mert nem tudott megegyezni a stúdióval a gázsit illetően. Hiába, sokat akar a Schneider, de nem bírja a Sandler.)

R.I.P.D. – Szellemzsaruk (R.I.P.D.):

A R.I.P.D. – Szellemzsaruk rendezője, Robert Schwentke nem titkoltan a Men In Black széria babérjaira tör és még azon nézők számára is feltűnik a hasonlóság, akik csak egyetlen MIB epizódot láttak a háromból. Tommy Lee Jones karakterét ezúttal Jeff Bridges-re osztották, Will Smith-t pedig Ryan Reynolds alakítja, a különböző kinézetű lények pedig adottak. A R.I.P.D. egy olyan osztag, amely erőszakos halált halt rendőröket foglalkoztat, akik az élők világában üldözik az oda nem tartozó szörnyeket. A film – hasonlóan a Sötét zsarukhoz – nagyban épít a humorra is, ami például abban nyilvánul meg, hogy a túlvilági nyomozópáros egy öreg kínai férfi és egy fiatal, bombázó szőkeség képében jelenik meg az élők előtt.  A R.I.P.D. kellemes meglepetésnek bizonyulhat, érdemes vele tenni egy próbát.

(Érdekesség: Ryan Reynolds karaktere a Földön egy szexi szőkeség, Marissa Miller bőrében jelenik meg, aki többek között a Sports Illustrated és a Victoria’s Secret közkedvelt szupermodellje.)

Piszkos melók (The Liability):

A hét abszolút meglepetése a Piszkos melók (The Liablility) című thriller, amely rendelkezik ugyan némi sablonnal, de a színészek és a megvalósítás mindenért kárpótol. A film húzóneve egyértelműen Tim Roth, ám nem ő, hanem egy fiú a főszereplő, aki egy nap úgy dönt, hogy ellopja gengszter mostohaapja verdáját, majd jól össze is töri azt. Visszafizetés címszó alatt sofőrködnie kell apuci mellett, ám a fiúnak egy alkalommal egy kíméletlen bérgyilkost (Roth) kell fuvaroznia. Igazi akcióthriller ez, amelyben megtalálhatóak a maffia elemek, a fiú fejlődéstörténete, a bérgyilkos szál, a humor és mindezek mellett még szórakoztató is. A Piszkos melók bizonyosan megéri az árát és másfél óra hosszú sincs.

(Érdekesség: Tim Roth következő szereplése a Grace of Monaco című filmben lesz, amely Grace Kelly életének hat hónapjáról szól és a színész III. Rainier monacói herceget kelti életre, akihez Kelly 1956-ban férjhez ment.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)