Hirdetés

GameStar Filmajánló - Ocean's 8: Az évszázad átverése, Felelsz vagy mersz és Kszi, Simon

|

Enyveskezű csajok, parás horror, kellemes tinimozi és romantikus film is megtalálható a heti mozikínálatban.

Hirdetés

Kellemes olyan hírekkel találkozni a neten, hogy megmenekült a Lucifer, az idei Comic-Conon debütál az Aquaman trailere, trilógiává bővülhet A hihetetlen család és tervben van a Sicario 3, de az már kevésbé volt szívmelengető, hogy a Gotti marketingje trolloknak nevezte a kritikusokat. 

Hirdetés

Átvitt értelemben és szó szerint is ütős lett a Creed II legelső előzetese, amelyben Adonis Creednek (Michael B. Jordan) ezúttal Ivan Drago (Dolph Lundgren) fiával kell megküzdenie, erre pedig természetesen maga Rocky (Sylvester Stallone) fogja felkészíteni: 

Alig várjuk már, hogy ismét láthassuk a vásznon a Rocky-széria örökségét, addig is vannak más típusú filmek, amikre érdemes lehet odafigyelni. Például ezek: 

Ocean's 8 - Az évszázad átverése (Ocean's 8)

Sokan felesleges rebootnak hitték, ám az Ocean's 8 - Az évszázad átverése ezzel szemben a korábbi részek spin-offja, amelyben Danny Ocean (George Clooney) húga, Debbie (Sandra Bullock) verbuvál össze egy csajcsapatot (Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna és Helena Bonham Carter), hogy meglovasítsanak egy méregdrága nyakéket. Gary Ross (Az éhezők viadala, Pleasantville) heist-filmje meglehetősen megosztó a kritikusok körében, így ha egy kicsit is kíváncsiak vagytok Bullockék rablására, azt ajánljuk, hogy győződjetek meg a minőségéről a saját szemetekkel. 

(Érdekesség: A filmben az a Mindy Kaling is játszik, aki 2011-es könyvében arról írt, milyen szívesen vállalna szerepet az Ocean's 11 női rebootjában.)

Felelsz vagy mersz (Truth or Dare)

A Boldog halálnapot! és a Tűnj el! producere ismét igyekszik kiszolgálni a horrorrajongók igényeit. Ezúttal a baráti társaságokat megkeserítő közösségi játék, a felelsz vagy mersz áll a koncepció középpontjában, ugyanis hőseinknek igazat kell mondaniuk és cselekedniük kell, különben azonnal meghalnak. Ha szeretitek az efféle halálos mókákat, ott a helyetek rajta.

(Érdekesség: A film eleji iPhone-nal rögzített felvételt a szereplők készítették magukról egy mexikói nyaralás során.)

Kszi, Simon (Love, Simon)

Simon (Nick Robinson) egy átlagos srác, pont mint mi. Fontos neki a magánélete, a barátai, az iskolai hierarchiában betöltött szerepe és a szerelem is, csakhogy utóbbival kapcsolatban van egy kis bökkenő. Simon ugyanis meleg, így valódi érzéseit titkolnia kell a világ elől, egészen addig, amíg online rá nem akad egy hozzá hasonló másik srácra. Ha el tudtok vonatkoztatni a magyar címtől és nem befolyásolja számotokra az élményt a főszereplő nemi identitása, akkor nagyon jól fogtok szórakozni Greg Berlanti rendezésén, ugyanis hatalmas szíve van, remekelnek benne a színészek, gondosan válogatták össze a soundtracket és maradandó élményt nyújt. Olvassátok el a Puliwood kritikáját és megértitek, hogy miért. 

(Érdekesség: A puliwoodos srácok összeállítottak egy toplistát is azokról a filmekről, amiket John Hughes készített és amiket az ő munkássága ihletett.)

Merülés a szerelembe (Submergence)

A J.M. Ledgard azonos című könyvéből készült romantikus film középpontjában egy szerelmespár (Alicia Vikander és James McAvoy) áll, akik több ezer kilométerre egymástól kerülnek élet-halál szituációba. James dzsihadisták fogságába esik Szomáliában, Daniella pedig az óceán mélyére merült. Miközben egyikük sem tudja biztosan, hogy élve hazatérhet-e, visszagondolnak kapcsolatuk kezdetére. A három Oscar-díjra is jelölt Wim Wenders (Berlin felett az ég, Halál Palermóban, A föld sója) új munkáját ugyan nem övezi kiugró kritikai siker, de a főszereplő színészek teljesítményére nem lehet panasz. 

(Érdekesség: A film alapjául szolgáló regényben Danielle Flinders karaktere ausztrál-karibi származású. A főszerepet azonban egy svéd színésznő, Alicia Vikander alakítja.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Fekete Párduc (DVD)
- A víz érintése (DVD, Blu-ray)
- Éjszakai játék (DVD, Blu-ray)
- A szabadság ötven árnyalata (DVD, Blu-ray)
- Szólíts a neveden (DVD, Blu-ray)
- Fantomszál (DVD, Blu-ray)
- Holdfény (DVD)
- Szabadulószoba (DVD)
- Megcsalási engedély (DVD)
- Sidney Hall eltűnése (DVD)
- Grease (40 éves jubileumi változat)(DVD, Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)