Hirdetés

GameStar Filmajánló - Pókember: Hazatérés és Kipörgetve

|

A héten már a harmadik, az eddigieknél sokkal fiatalabb Pókember bukkan fel a mozikban, azonban most a Marvel közvetlenül gondoskodik arról, hogy sokkal jobb legyen a végeredmény. Eközben Clint Eastwood fiát is megnézhetjük akció közben.

Hirdetés

Bár úgyis mindenki a legújabb Pókemberre kíváncsi, előtte még mondunk pár érdekességet. Megtudtuk például, hogy a jövőben Britannia Kapitány is csatlakozhat a Bosszúállókhoz, és James Bond is saját univerzumot kaphat. Hamarosan Nick Fury is visszatérhet, hiszen fontos szerepe lesz a Marvel Kapitányban, miközben a DC oldalán a Batgirl főszerepével kapcsolatban kaptunk egy listát az esélyes színésznőkről. Végül fontos megjegyezni, hogy Sylvester Stallone nosztalgikus dolgokat tervez a Creed folytatásában, amely már most megosztotta a rajongókat. 

Hirdetés

Ha már úgyis a Pókember: Hazatérés a heti menü legfontosabb fogása, nézzünk meg belőle egy szinkronos részletet, mielőtt rátérnénk az ismertetésére: 

A heti mozikínálat főszereplői Tom Holland és Scott Eastwood, két ifjú tehetség fog minket elszórakoztatni egy régóta várt adaptációban és egy gyors iramú akciófilmben: 

Pókember: Hazatérés (Spider-Man: Homecoming)

A Marvel a kezébe vette Pókember filmes pályafutásának sorsát, és az Amerika Kapitány: Polgárháborúban látott cameója után ezúttal egy önálló filmben meséli el nekünk, hogy az ifjú Peter Parker miképpen tanulja meg az örökzöld szállóigét: a nagy erő nagy felelősséggel jár. Ugyanakkor nem kell harmadszorra is végignéznünk Ben bácsi halálát, a Pókember: Hazatérés inkább a szórakoztatásra koncentrál, amelyben a címszereplő megformálója, Tom Holland élen jár. Olyan színészek csatlakoznak hozzá, mint Robert Downey Jr., Jon Favreau és a főgonoszt megszemélyesítő Michael Keaton (aki a kritikák alapján a Marvel Filmes Univerzum egyik legbadassebb rosszfickója Loki mellett). A Puliwood véleménye alapján a Pókember: Hazatérés az eddigi legjobb mozi, ami a hálószövőről készült, így azt javasoljuk, hogy üljetek be rá. 

(Érdekesség: A Puliwood tartott egy kis múltidézést is a korábbi Pókember filmekkel, így Sam Raimi trilógiáját, valamint az első és második Csodálatos Pókembert a linkeken keresztül tudjátok felidézni.) 

Kipörgetve (Overdrive)

Clint Eastwood fia, Scott annyira megkedvelte a Halálos iramban 8. tempóját, hogy legújabb filmjében a francia Riviérán száguldozik, de nem a saját verdájával. Testvérével együtt a környék legjobb tolvajai és új megbízást kapnak: el kell lopniuk egy méregdrága Bugattit egy maffiafőnöktől. Persze semmi sem úgy sikerül, ahogy eltervezték, ami remek alapot biztosít arra, hogy a különböző sorozatepizódokat (A visszatérő, A holnap legendái, A zöld íjász) rendező Antonio Negret akciófilmje jól csússzon a hideg üdítővel és popcornnal. Néha csak ennyi kell. 

(Érdekesség: A 2015-ös Diablo volt Scott Eastwood legelső westernfilmje, tehát már ebben a műfajban is édesapja, Clint Eastwood nyomdokaiba lépett.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Logan: Farkas (DVD, Blu-ray)
- Bukós szakasz (DVD, Blu-ray)
- Szólít a szörny (DVD)
- Rambo 1-3. (DVD, Blu-ray)
- Johnny English (Blu-ray)
- Haláli hullák hajnala (Blu-ray)
- Psyché (DVD)
- Vuk (DVD)
- Lúdas Matyi (DVD)
- Áldozat? (DVD)
- A homok alatt (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)