Hirdetés

GameStar Filmajánló - Star Wars: Az utolsó Jedik és Az igazi csoda

|

Mielőtt beköszöntenének az ünnepek, még beülhetünk a legújabb Star Warsra, valamint egy megható családi filmre is, de az sem fog unatkozni, aki inkább az otthoni mozizást választaná.

Hirdetés

Már-már érezni véljük a diós bejgli és a halászlé illatát, de az kicsit még odébb van, előbb még híreket mondunk az aktuális felhozatal ismertetése előtt. Az már biztos, hogy nem fog finomkodni a Tarantino Star Trek filmje; a színészek is támogatják a Halálos fegyver 5 elkészülését; J.K. Rowling jó döntésnek tartja, hogy nem váltották le Johnny Deppet, és sírva röhögtünk a gép által megírt Harry Potter történeten. 

Hirdetés

Kedvcsinálókból sem szenvedtünk hiányt a közelmúltban. Mivel a Jurassic World: Bukott birodalom előzetesét valószínűleg már mindenki látta, ezért az Alita: A harc angyala trailerre esett a választásunk, amely talán kevesebbekhez jutott el, pedig nagyon érdekesnek ígérkezik az, amit Robert Rodriguez és James Cameron elképzeltek Yukito Kishiro zseniális mangája alapján. 

De nem is húzzuk tovább az időt, tudjuk, hogy most úgyis mindenki az új Star Warsra kíváncsi. Íme: 

Star Wars: Az utolsó Jedik (Star Wars: The Last Jedi)

J.J. Abrams megkezdte az új Star Wars trilógiát Az ébredő Erővel és a Looper rendezőjére, Rian Johnsonra hárult a nehéz feladat, hogy folytassa azt. Miközben a hetedik résznek egyszerre kellett nosztalgikusnak és előremutatónak lennie, addig Az utolsó Jedik már bátran építkezhetett az újabb karakterekre, élen Rey-jel (Daisy Ridley), Finn-nel (John Boyega) és Poe-val (Oscar Isaac), miközben átveszik a stafétát gyermekkorunk kedvenceitől, Luke Skywalkertől (Mark Hamill) és Leiától (Carrie Fisher). A rendező azonban a vállát nyomó hatalmas súly és az irracionálisan nagy rajongói elvárások ellenére a kritikák döntő többsége szerint meg tudott felelni az elvárásoknak: míg a GameStar kicsit visszafogottabban lelkesedett érte, addig a Puliwood szerint a Star Wars: Az utolsó Jedik a legjobb Star Wars film a Birodalom visszavág óta (és ez nem csak egy üres frázis). Ha ránk hallgattok, menjetek el rá és tapasztaljátok meg magatok, hogy milyen lett. 

(Érdekesség: A Star Wars franchise első része, melyben nem Kenny Baker alakítja R2-D2-t. A színész váratlan halálát követően a karaktert Jimmy Vee vette át.)

Az igazi csoda (Wonder)

Az ünnepek közeledtével egyre több családi filmet találhatunk a mozik kínálatában, Stephen Chbosky (Egy különc srác feljegyzései) új filmje, Az igazi csoda pedig pontosan egy olyan darab, amire érdemes beülni az egész famíliával. Nem csak a kiváló színészi játék (A szoba után Jacob Tremblay ezúttal is remekel a főszerepben és Owen Wilson, valamint Julia Roberts is hozzák a kötelezőt), de a film érzelmi töltete és fontos mondanivalója miatt is megérdemli a figyelmet, hiszen elfogadásra, szeretetre tanít. Szükség van rá. 

(Érdekesség: A film rendezői székét eredetileg Paul King foglalta volna el, azonban végül a Paddington 2 forgatása miatt nem tudta vállalni a rendezést.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Jumanji (DVD, Blu-ray)
- A tökéletes trükk 4K (Blu-ray)
- Eredet 4K (Blu-ray)
- Csillagok között 4K (Blu-ray)
- Batman: Kezdődik! 4K (Blu-ray)
- A sötét lovag 4K (Blu-ray)
- A sötét lovag - Felemelkedés 4K (Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)