Hirdetés

GameStar Filmajánló - The Commuter - Nincs kiszállás, Kicsinyítés és Viszlát, Christopher Robin

|

Liam Neeson 2018-ban is folytatja az akciózást, Matt Damon összezsugorodik, és azt is megnézhetjük, hogy mi kellett Micimackó történetének létrejöttéhez.

Hirdetés

2018 elejét mindennek lehet nevezni, csak eseménytelennek nem. Kiderült, hogy a Démonok között és az Az producere fogja felügyelni a DC filmeket, Ridley Scottnak van ötlete egy harmadik Szárnyas fejvadász részhez is, Vin Diesel bújhat Bloodshot bőrébe, a Deadpool rendezője Kitty Pride filmen dolgozik és a Stranger Things sztárja alakíthatja Sherlock Holmes húgát. 

Hirdetés

Előzetesek terén is tudunk újat mutatni, például a hazánkban forgatott Vörös veréb újabb kedvcsinálóját, amelyben Jennifer Lawrence kémkedik. 

A Vörös veréb érkezésére március 1-jén lehet számítani. Most pedig foglalkozzunk azokkal a filmekkel, amiket már mától megnézhettek a mozikban: 

The Commuter - Nincs kiszállás (The Commuter)

Liam Neeson egyszerűen képtelen kiszállni az akciózásból. A The Commuter: Nincs kiszállás esetében újfent Jaume Collet-Serra rendezővel dolgozott együtt, ahogy tette azt korábban három alkalommal (Ismeretlen férfi, Non-Stop, Éjszakai hajsza) is, de a Puliwood szerint a középszerből továbbra sem tudnak kitörni. A film sokkal jobban muzsikál thrillerként, mint akciófilmként, így ha arra fektették volna a hangsúlyt végig, akkor izgalmas lehetett volna, de így egy idő után átmegy egy B-kategóriás csihi-puhiba. Kár, lehetett volna sokkal jobb is. 

(Érdekesség: Noha Liam Neeson egy alkalommal azt találta nyilatkozni, hogy ez volt az utolsó akciófilmje, azóta visszavonta ezt a kijelentését, hiszen jövőre jön a hasonló Hard Powder.)

Kicsinyítés (Downsizing)

Alexander Payne (Nebraska, Utódok) új filmjében, a Kicsinyítésben a tudósok rájöttek, hogyan oldják meg a túlnépesedés problémáját: arasznyi méretűvé zsugorítják az ebbe beleegyező embereket, akik így kisebb helyen elférnek, kevesebbet fogyasztanak és kevesebb szemetet is termelnek. Paul Safranek (Matt Damon) és felesége, Audrey (Kristen Wiig) is bevállalják a liliputiak életét és beköltöznek a kisméretűek közösségébe. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan sikerült a beilleszkedés, olvassátok el a film kritikáját

(Érdekesség: Az alkotók a digitális trükkökre hozzávetőlegesen annyit költöttek, mint Alexander Payne előző három filmjére összesen.)

Viszlát, Christopher Robin (Goodbye Christopher Robin)

A Micimackó minden idők talán legnépszerűbb gyermekkönyve, Simon Curtis (Egy hét Marilynnel, Hölgy aranyban) új rendezéséből, a Viszlát, Christopher Robin című életrajzi filmből pedig kiderül, hogy mi minden kellett az elkészüléséhez. Alan Alexander Milnét a nemrég a Star Wars: Az utolsó Jedikben tábornokoskodó Domhnall Gleeson alakítja remek érzékkel, de rajta kívül felbukkan az Én, Tonya miatt Oscar-esélyes Margot Robbie is.  

(Érdekesség: A film a Walt Disney-féle Micimackó kalandjai 40. évfordulóján került a mozikba.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Az (DVD, Blu-ray)
- A setét torony (DVD, Blu-ray)
- Késik a szüret (DVD, Blu-ray)
- A tökéletes gyilkos (DVD)
- Nyílt tengeren - Cápák között (DVD)
- Fantasztikus utazás Óz birodalmába (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)