Hirdetés

GameStar Könyvajánló - Lisa Smedman: A holtak serege

|

Cselszövésekkel teli szórakoztató olvasmány, leginkább a drow-k rajongóinak.

Hirdetés

Folytatódik a vezeklő papnő története, s ezzel együtt a két istennő sava-játéka. Fény és árnyék feszül a vegytiszta káosznak, ráadásul egy harmadik szereplő is feltűnik a tábla mellett, aki láthatóan nem tanult a legutóbbi istenség példájából, aki megpróbált beavatkozni a játszmába.

Amit a Lolth-Eilistraee-Kiaransalee trojkafigurák tologatásaként él meg, az a lelkükért vívott véres háború alakjában sújt le a halandók fejére. Az egyik oldalon a Sötét Szűz holdfényben táncoló papnőit, az őket erősítő Vhaeraun híveket találjuk, a másikon a lichből lett istenség szellemeit, szipirtyóit és élőhalott-hordáit. A Pókkirálynő lépései pedig továbbra is kiismerhetetlenek, bárkinek meglepetést okozhat a megkínzott Halisstrával és démonölebével.

Hasonlóan kiszámíthatatlan faktort képvisel Halisstra öccse és a vele tartó mágusok társasága. Tipikus trilógiaközepi regény elvarratlan szálakon a végén, amelynek legnagyobb erénye, hogy eddig sokak számára nem ismert titkokat fed fel a drow faj születésének körülményeiről.

4/5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)