Hirdetés

Gary Oldman karrierje végéről beszélt

|

A veterán színész a legutóbbi interjújában arról beszélt, hogy talán Jackson Lamb karaktere lehet az utolsó szerep, amit elvállal.

Hirdetés

Gary Oldmant valószínűleg nem kell bemutatni, hiszen karrierje egész színészgenerációkon ível át és olyan filmekben láthattuk a kiváló alakításait, mint a 1992-es Dracula, az Ötödik Elem, a Leon, a profi, a Sötét Lovag-trilógia vagy akár a Harry Potter filmek.

Oldman jelenleg az Apple TV+-on elindult Slow Horses című tévésorozatban játszik, amely Mick Herron, Utolsó Befutók című kém thriller regényét adaptálja és egy csapat "selejtes" MI5 ügynökről szól, akik a száműzetésük ellenére véletlenül mégis belekeverednek egy igen komoly összeesküvésbe.

Hirdetés

A színész nemrég a Deadline magazinnak adott interjút a sorozat kapcsán, ahol arról is megkérdezték, hogy szerepelne-e újabb évadokban, amire egy némileg meglepő választ adott:

"Figyelj, ha ők is ezt szeretnék, akkor persze. Egyértelműen a közönségtől függ és attól, hogy az Apple fejesei mennyire elégedettek. De igen, el tudnám képzelni, hogy Jacksont alakítsam az elkövetkező valahány évre. Akik szeretik Mick Herron könyveit, azoknak egy ikonikus karakter. Már a láthatáron van számomra a visszavonulás, szóval ha nagyot kéne alakítanom a végén, akkor persze, mehet."

Ennek kapcsán a riporter úgy reagált, hogy szerinte Oldman túl fiatal még a visszavonuláshoz, mire a színész kifejtette, hogy míg megtiszteltetés lenne számára, ha Jackson Lamb lenne az utolsó szerepe, azért nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy később elfogadjon egy-egy felkérést.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mi is nagyon reméljük, hogy ez így lesz, hiszen kevés színészt tudnánk megnevezni, aki konzisztensen olyan kiválóan játszik, mint Gary Oldman, és biztosak vagyunk benne, hogy ezután sem fog nekünk csalódást okozni az alakításaival.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)