Hirdetés

George R. R. Martin bejelentette, hogy elkészült az új Trónok harca-könyv, de ezzel csak kést döfött a rajongók szívébe

|

Tizenhárom éve várunk arra, hogy a beígért hatodik és hetedik kötettel folytatódjék A tűz és jég dala.

Hirdetés

Mostanra valószínűleg a legelkötelezettebb rajongók is beletörődtek, hogy hacsak valamilyen csoda nem történik, a 76. évét taposó George R. R. Martin életének fő műve, az eddig öt kötetet számláló A tűz és jég dala-ciklus befejezetlen marad. A 2011-ben megjelent Sárkányok tánca után kiadott több novellát, referenciakötetet, de a Vastrón birtoklásáért vívott küzdelem befejezését végül nem ő regélte el, hanem az HBO sikersorozata, a Trónok harca.

Persze a legtöbben nem tartják/tartjuk azt hivatalos lezárásnak, ezért is lenne fantasztikus, ha Martin figyelmét nem foglalná le millió és egy másik projekt. De lefoglalja, így most egy igazán hiánypótló mű bejelentésének örülhetünk, ami már elkészült, és május 7-én meg is jelenik a Random House kiadásában.

Hirdetés

Nem másról van szó, mint egy Sárkányok háza témájú színezőről, amely több mint 75 különböző illusztrációt tartogat a sorozat kedvelői számára. Az író meg is osztott két oldalt a blogján, amelyeket tetszés szerint bárki ingyen letölthet. Az egyiken Alicent Hightower és Rhaenyra Targaryen látható együtt, míg a másikon a fenséges Caraxes füstölög magában.

Ha felkeltette érdeklődéseteket a 80 oldalas kiadvány, az Amazonról megrendelhetitek 17,47 fontért, azaz körülbelül 7920 forintért. De ha a színező nem a ti műfajotok, akkor Trónok harca témában a Sárkányok háza második évadát (premier június 16-án), és a jövőre érkező, A hét királyság lovagja alapján készülő spin-offot tudjuk ajánlani.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)