Hirdetés

BRÉKING: Itt a Ghost in the Shell első 5 perce!

|

Napokon belül a hazai mozik is elkezdik vetíteni A Ghost in the Shell filmet, de ha nem tudtok addig várni, akkor már megnézhetitek a film első 5 percét.

Hirdetés

Több trailer is érkezett már a Ghost in the Shell filmhez, melynek főszerepét Scarlett Johansson játssza, most azonban egy hosszabb, egybefüggő videón is megnézhetjük a film első öt percét, amire már most bátran rá merjük mondani, hogy minden idők egyik legjobb anime-adaptációja lesz.

Hatalmas spoilerekre nem kell számítani, főleg akkor, ha már láttátok a trailereket, ugyanis nagyrészt ebből a részből lettek összevágva, ami azért is izgalmas, mert ha nem kellett az egész filmet darabokra cincálniuk, hogy összerakjanak két ütős előzetest, akkor minden bizonnyal rengeteg meglepetés vár még ránk a moziban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)