Hirdetés

Magyar feliratos előzetes hozta el a netflixes Ghost in the Shell anime premierdátumát

|

Ha bejött nektek az Altered Carbon legújabb adaptációja, akkor a Páncélba zárt szellem anime is jó eséllyel tetszeni fog.

Hirdetés

Körülbelül egy éve derült ki, hogy Dragon's Dogma, Ghost in the Shell és Altered Carbon animéket készít a Netflix, most pedig már igencsak nyakunkon van a Páncélba zárt szellem adaptációjának premierje, szóval épp itt volt az ideje egy új kedvcsináló videónak. Szerencsére a Netflix nem is maradt sokáig adósunk ezzel. 

Hirdetés

Nagyjából hasonló látványra számíthatunk, mint az Altered Carbon anime esetében (nemrég ehhez is érkezett egy magyar feliratos előzetes), mindenki döntse el maga, hogy ez jó vagy rossz hír. A sztori mindenesetre izgalmasnak tűnik, de csak áprilisban fog kiderülni, hogy az új széria képes lesz-e felérni a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex (S.A.C.) animesorozathoz, vagy netán az 1995-ös kultikus animefilmhez. 

A bemutatóra már nem kell sokáig várni, hiszen a Ghost in the Shell: SAC_2045 egészen pontosan 2020. április 23-án, vagyis egy hónap múlva startol el, kizárólag a Netflix kínálatában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)