Hirdetés

Ghost in the Shell - nagyon menő a hivatalos poszter

|

Befutott a Ghost in the Shell élőszereplős film posztere, ami olyan jól sikerült, hogy tuti kitesszük majd a falra.

Hirdetés

Március végén érkezik a Ghost in the Shell manga és anime alapján készült élőszereplős film. A klasszikus cyberpunk sztori izgalmas, mély és elég komor ahhoz, hogy jól nézzen ki a mozivásznon.

Sok aggálya van a rajongóknak a film kapcsán (főleg a trailerek megjelenése óta), de egyelőre úgy tűnik, hogy Rupert Sanders és csapata kellő tisztelettel nyúltak az alapanyaghoz. Ez azon is meglátszik, hogy a filmhez készült poszter olyan, mintha egy hosszú anime epizódhoz gyártották volna.

Na, ez az a fajta poszter, amiért nagyon szívesen állunk majd sorba a mozi után, még akkor is, ha egyébként csapnivaló lenne a film.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)