Hirdetés

Páncélba bújik Godzilla a legújabb filmben?

|

Mike Dougherty, a Godzilla 2 rendezője Twitteren osztott meg egy képet a forgatásról. A dolog érdekessége, hogy a fotón Godzilla is feltűnik és egyből elindultak a találgatások, hogy mi lehet rajta.

Hirdetés

Bőven van időnk még megvenni a Godzilla 2-re a jegyünket, ugyanis a bemutatót 2018. júniusa helyett 2019. márciusára tették át. Bár a filmről nem sok mindent lehet még tudni, a rendezőnek köszönhetően csurran-cseppen pár információ.

Mike Dougherty nem először használta Twitterét, hogy a közösséggel megossza, hogyan áll a Godzilla 2. Augusztusban, a forgatás 41. napján például egy képet posztolt, amin az Oxygen Destroyer látható. Ebből sejteni lehet, hogy az új filmben is lesz szerepe a fegyvernek, aminek segítségével elpusztították Godzillát az eredeti filmben.

A rendező pénteki tweetjében már magáról a forgatásról kaptunk egy fotót. Egy repülőgép orra fölött ott terebélyesedik egy kijelzőn maga Godzilla is. A kijelzőt a színészek megsegítésére használják.

Nos, feltűnhet, hogy Godzillán valami megváltozott. A nyaka körül van valami, amit külföldi oldalak páncélnak titulálták. Mivel az óriásdinónak több szörnnyel is meggyűlik majd a baja, biztosan elkél a mechanikus segítség is.

Van alapja annak, amit mondnak, de nem igazán tudom, hogyan következettek a páncélra egy ilyen minőségű kép után. Szerintem Godzilla simán csak felvett egy galléros pulcsit vagy egy köntöst, de elő fordulhat, hogy egy óriási nyakmerevítőt kapott, mert ugye elég gyakran leáll bunyózni.

Szerintetek mire készül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)