Hirdetés

Godzilla durván odacsap az élőszereplős spin-off sorozatban

|

Sok nagy költségvetésű mozifilmnél is jobban néz ki az Apple streamingplatformjára gyártott Monarch: Legacy of Monsters.

Hirdetés

Jóllehet az MCU és a DCEU/DCU is látványosan küszködik, Hollywood változatlanul úgy gondolja, hogy az univerzumépítés a pénzkeresés legbiztosabb módja, így sorra születnek az egymáshoz hol szorosabban, hol lazábban kapcsolódó mozis, tévés, streaminges és más médiumokra is kiterjedő alkotások. A Legendary Pictures és a Warner Bros. Pictures például 2014 óta rakosgatja egymásra a MonsterVerse tégláit, kollaborációjuk eredményeként eddig négy mozifilm (Godzilla, Kong: Koponya-sziget, Godzilla II - A szörnyek királya és Godzilla Kong ellen), valamint egy netflixes animációs sorozat (Koponya-sziget) szolgálta ki a kaiju-rajongók igényeit.

Akiknek egyelőre nem kell attól tartaniuk, hogy utánpótlás nélkül maradnak, hiszen jövőre érkezik a mozikba a Godzilla x Kong: The New Empire, de előtte még megnézhetik a Monarch: Legacy of Monsters széria első évadát, amelynek az Apple TV+ lesz az otthona.

Hirdetés

Tartalommennyiség tekintetében az Apple streamingplatformja nem tudja felvenni a versenyt a piac legnagyobb szereplőivel, ám ami a minőséget illeti, nos ebben verhetetlen. A Ted Lasso, a Különválás, a For All Mankind, A siló, Az eltérített járat, az Alapítvány és a többi remek széria árnyékában kell majd bizonyítania a húzónévként Kurt Russellt és John Goodmant is bedobó produkciónak, amelynek cselekménye három generáció történetét öleli fel az 1950-es évektől egészen a 2014-es Godzilla utáni eseményekig.

A CGI-jal kapcsolatos költségeken láthatóan nem spóroló Monarch: Legacy of Monsters november 17-én debütál az Apple TV+ katalógusában.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)