Hirdetés

Godzilla - jön a folytatás

|

A legújabb Godzilla bevételi adatait látva a Warner Bros. nem teketóriázott sokat a jövőbeli terveikkel kapcsolatban.

Hirdetés

Olyan világot élünk, ahol a kiadók minden új film kiadásával azt lesik, hogy mennyire sikeres, hiszen ha sokkal többet hoz a büdzséjénél, akkor jöhet a folytatás, sőt, akár egy franchise is. A Warner Bros. most éppen a Godzilla reboot esetében dédelget hasonló terveket. 

Gareth Edwards (Monsters) monstruma 93.2 millió dolláros nyitóhétvégét produkált, amely nem sokkal marad el a készítés összegétől (160 millió dollár), ezért a Warner Bros. és a Legendary Pictures a számokat látva nem habozott sokáig, máris berendelték a folytatást.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a rendező visszatér-e a második részre, de korábban beszámolt már arról egy interjúban, hogy vannak ötletei a folytatással kapcsolatban. A Godzilla forgatókönyvét Max Borenstein és Dave Callaham írták, viszont az ő bevonásukról sem érkezett még hír, ahogyan a szereplők (Aaron Taylor-Jonhson, Ken Watanabe, Bryan Cranston és Elizabeth Olsen) kérdése is megválaszolatlan maradt, de legalább azt biztosra vehetjük, hogy folyamatban van a Godzilla 2.

Ti láttátok már? Szerintetek megérdemli a folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)