Hirdetés

Godzilla: Resurgence - páratlan az új trailer

|

Roland Emmerich? Gareth Edwards? Ugyan, majd a japánok megmutatják, hogyan kell belevaló Godzilla filmet csinálni, amihez összeraktak egy új trailert is. Nem találunk szavakat, kihagyhatatlan élmény.

Hirdetés

Miközben a Legendary Pictures éppen építgeti King Kong és Godzilla közös univerzumát, amelyben a Godzilla 2 és a Skull Island után összeeresztik majd őket, a japánok sem pónikat skicceltek, hanem Hideaki Anno (Neon Genesis Evangelion) és Shinji Higuchi (Attack on Titan: The Movie) irányításával elkészítették a saját filmjüket, a Godzilla: Resurgence-t, avagy a Shin Gojirát, ahogy ők hívják. 

Az új film története nyilván nem igényel túlságosan nagy bemutatást: adott a gigászi szörny, aki elpusztítja a várost jártában-keltében, míg a kormány minden lehetséges eszközzel próbálja megállítani - persze nagyjából annyira hatásosak a módszereik, mintha kavicsokkal dobálnák. De Shin Gojira legalább megadja a módját a pusztításnak és pátoszos muzsikára csökkenti a GDP-t. 

A Godzilla: Resurgence lényegében ezt tudja, erre fognak beülni majd a japán rajongók július 29-től, míg Tajvanon és Hongkongban augusztusban debütál. Mivel a gigászi szörny tombolásának van már nemzetközi címe is, ezért arra számítunk, hogy előbb-utóbb nálunk is bemutatják majd, biztosan akad olyan hazai filmkedvelő, aki vevő lenne rá. Ti igen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)