Hirdetés

Godzilla trailer - Tűzgyűrű robotok nélkül

|

Megérkezett az új Godzilla film első trailere, amelyre a legmegfelelőbb szó az látványos, bármennyire is elcsépelt kifejezés ez.

Hirdetés

2014-ben Godzilla visszatér a mozikba, ám az 1998-as Roland Emmerich rendezte változattal ellentétben ez a fajta szörny inkább az 1954-es eredeti japán filmhez hasonlít majd, amit a legelső trailerben felbukkanó gigantikus szörny kinézete is alátámaszt.

A Monsters direktora, Gareth Edwards kapta meg a Legendary Pictures kiadótól a lehetőséget, hogy bemutatkozzon Hollywoodban, aki az alábbi kedvcsináló alapján egész jó érzékkel nyúlt a témához (már amennyit lelehet szűrni két percből), de ezt döntsétek el ti:

A Godzilla 2014. május 16-án érkezik meg a külföldi mozikba, méghozzá Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche és Ken Watanabe szereplésével. Szerintetek ígéretes?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)